Mladić i djevojka se vjenčali pa otkrili zapanjujuću istinu o sebi na 20 godina staroj fotografiji

Njihova ljubavna priča zvuči kao scenarij za film! Vjenčali su se pa otkrili zapanjujuću istinu o sebi na staroj fotografiji.

Heidi i Ed Savitt, novopečeni bračni par iz Derbyshirea u Velikoj Britaniji, nedavno su otkrili da su bili zaljubljeni u djetinjstvu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Par se upoznao 2011. na sveučilištu u Newcastleu gdje je Ed studirao psihologiju i poslovanje, a Heidi ekonomiju i menadžment, a vjenčali su se ovog ljeta, piše Index.hr.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Upoznali su se nakon što je Ed pitao Heidi kako se koristi sušilica za rublje u studentskom domu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nakon četiri godine veze otišli su na večeru s majkama koje su počele pričati o njihovom djetinjstvu, a Heidina majka spomenula je kako se Heidi zaljubila u dječaka Eda na ljetovanju u Turskoj kad joj je bilo samo šest godina.

Njegovo im se ime učinilo kao neobična podudarnost, ali na to nisu obraćali previše pažnje sve dok nekoliko tjedana kasnije njena majka Kay na tavanu nije pronašla fotografije s ljetovanja 1997. U dječaku je odmah prepoznala svog zeta.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Kad nam je majka poslala prvu fotku, bila sam zaprepaštena. Morala sam malo prileći. Kasnije je Edova obitelj pronašla još nekoliko fotografija. Nevjerojatno”, rekla je Heidi za Independent.

Heidi i Ed bili su nerazdvojni tijekom cijelog tog ljetovanja i stalno su se držali za ruke, a oboje tvrde da su znali da će završiti u braku čim su se upoznali na fakultetu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

“Kad samo saznali za to, bili smo zajedno već četiri godine. Luda je ideja da se moglo dogoditi da nikad i ne saznamo”, rekla je Heidi i dodala kako im prijatelji često govore da se radi o sudbini i da njihova priča zvuči kao scenarij za film.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts