Mlada žena je oboljela od raka, a ponašanje njezinog supruga ju je iznenadilo

Mlada žena je prije nekoliko mjeseci saznala da je oboljela od raka. Ponašanje njezinog supruga je zadivilo nju i cijeli Internet. 

Ljubav je opjevana kroz sva stoljeća, a često se predstavlja kao nešto jednostavno i lako. No oni koji su u braku znaju da prava ljubav zahtjeva neprestan trud. Svaki brak prolazi krize, no najvažnije je da par ostane skupa i da se pouzdaju u Boga.

To je ono što je napravio jedan muškarac imena Grayson nakon što je saznao da mu je supruga oboljela od raka. Ne samo to, već joj je napisao posvetu, nadahnut njezinim borbenim duhom i pouzdanjem u Boga. 

Vijest da je oboljela od raka je stigla dok je bila na terenu

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Supruga se zove Kayla i u vojsci je. Vijest o dijagnozi je stigla dok je bila na terenu. Muž je stoga odlučio iskazati potporu najbolje što je znao.

„Teško je pronaći riječi koje bi bile primjerene u takvoj situaciji i koje bi utješile nekoga. Htio sam joj stoga biti potpora za štogod da joj je potrebno“, rekao je Grayson.

„Na dan kada sam dobila dijagnozu izgubila sam orijentir. Rekla sam samo ‘u redu, utrnula sam’. Rekli su mi da imam rak i da trebam čekati tri tjedna prije posjete liječniku“, rekla je Kayla.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Prošla je nekoliko operacija i kemoterapiju, ali nikada nije odustala od svoje vojne karijere i promaknuća. Muž ju je u tome podupirao.

On je pisac i kaže da je ideja bila: „stvoriti svojevrsnu himnu svih onih koji prolaze kroz teško razdoblje u životu. Bilo je sjajno vidjeti njezinu reakciju na pjesmu i snimku drugih ljudi koji su pobijedili rak“, rekao je. Njegove su riječi postale njezina himna dok je nastavljala s kemoterapijom, nakon koje je odlazila u teretanu da zadrži snagu za posao.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Bila sam jako, jako bolesna. Ali pomislila bih ‘danas ću duže i brže’. Zato su stihovi pjesme ‘Fighters’ (Borci) bile moja himna. Htjela sam gurati svoje granice i usmjerila sam se na tu jednu, pozitivnu stvar. To je promijenilo sve“ rekla je Kayla.

Suprugova ljubav je bila gorivo za njezinu borbu

Suprug je cijelo vrijeme bio uz nju. Čak je i obrijao svoju glavu nakon što je ona počela gubiti kosu. Njegova je ljubav bila gorivo za njezinu borbu.

No i Kayla je nadahnula svog supruga svojom vjerom u Nebeskog Oca. Svaki je djelić svog života povjerila Bogu. Kada je došao sudbonosan dan, saznala je da je dobila promaknuće. 

„Ovo je bila teška godina, ali ona se nije prestala boriti. Uvijek se oslanjala na svoju vjeru – nikada nije odustala. Ona je istinski BORAC. Čestitke na promaknuću. Ponosan sam i volim te“, napisao je muž na svom Facebooku.

”Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se” (1. Korinćanima 13,4)
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts