MALA JE KAMENJARKA, A RODITELJI KRETENI! Rat u medijima zbog devojčice koja je ovakva otišla na malu maturu (FOTO)

Mala matura, mala devojčica i kreteni od ponosnih roditelja

Društvenim mrežama već neko vreme kruži fotografija koja je svima koji “imaju svoje mišljenje” poslužila kao odličan izduvni ventil. Radi se o devojčici koja se navodno “neprilično uparadila” za malu maturu.

Znamo da je mnogo onih koji na društvenim mrežama nemaju filter i jedva čekaju da opletu iako nemaju pojma da li je fotografija verodostojna, odakle je, a da ne pričamo o rečniku i uvredama.

“Mala matura, mala devojčica i kreteni od ponosnih roditelja” stoji u zaglavlju fotke koja se ovih dana masovno šeruje uz haštag #kamenjarkaupokusaju.

foto: Printscreen

I eto dušebrižnika koji su odmah skočili da devojčicu sa slike proglase – kurvom, kamenjarkom, srpskom učenicom koja živi rijaliti, a “Mitrović traži od roditelja saglasnost da mala uđe u Zadrugu”, pominje se čak i “šamaranje” i poziva na nasilje.

Zaključak je da je “devojčica mala”, ali da su njeni roditelji “veliki kreteni”.

Ali šta bi trebalo razumeti pre nego što se bacimo na komentarisanje i sramoćenje stajlinga ove decojčice?

Prvo – fotografija nije iz Srbije. Nastala je pre nekoliko godina u Bugarskoj.

Drugo – svako može da se oblači kako hoće, sviđalo se vama to ili ne.

Treće – ako ste u stanju da dete proglasite kamenjarkom zbog čipke, minića, čarapa i cipela, onda to mnogo više govori o vama nego o detetu.

Četvrto – mnogi od nas (i vas) smo s 15 imali modne debakle jer smo pokušavali da izgledamo starije, top, vrh, seksi, a nismo ni znali šta je to. Ovo je samo užasna modna kombinacija i to je to.

Satanizacija žena počinje baš tu, gde “tetke s ladnim trajnama” i muški čuvari morala, posramljuju devojčice zbog garderobe koju zovu “kolekcija plavi most” i pozivaju na linč.

Pustite devojčice da se oblače kako žele, vaspitajte dečake kako da se ponašaju. Tačka.

Similar Posts