MAJKA PRODALA ĆERKU (3) MONSTRUMU ZA 30 DOZA DROGE: Kamera snimila poslednje trenutke devojčice NAĐENA SILOVANA I KRVAVA (VIDEO)

Trogodišnja Luz Maida nije mogla da shvati šta se dešava kad ju je usred noći probudila majka i gurnula u zagrljaj nepoznatog čoveka.

A istina je bila previše užasna jer je Aurelija Salinas (42) upravo prodala trogodišnju ćerku dileru droge sa kojim je bila u vezi u zamenu za krek vredan 10 funti?! Jezivi snimci nadzorne kamere pokazuju kako Luz u ranim jutarnjim satima u Pedro Huan Кabaljeru u Paragvaju odvodi diler njene majke. Ubrzo nakon toga je silovana i ubijena.

Nešto više od 24 sata kasnije užasnute komšije pronašle su Luzino okrvavljeno telo unutar napuštene kuće. Luz, koju su često viđali kako nosi plavu haljinu sa odštampanim likovima iz crtanog filma, majka je izdala za 30 doza kreka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Srceparajući snimak prikazuje Luz kako pokušava da pobegne iz kandži dilera koji je nosi iz njene kuće. Dok se kreće niz blatnjavu stazu nosi Luz u jednoj ruci i čini se da je šamara slobodnom rukom kako bi je naterao da prestane da se migolji.

Diler, čije ime nije saopšteno, silovao je i ubio trogodišnjakinju koja još nije krenula u školu. Prvi izveštaji navode da se ugušila. Njeno sićušno telo otkriveno je umotano u košulju na krevetu u napuštenoj kući.

Besni meštani su navodno pokušali da linčuju majku nakon što je tokom saslušanja priznala umešanost u ubistvo svoje ćerke. Njen dečko je kasnije priznao ubistvo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Majka monstrum je prvo rekla policiji da je Luz nestala dok je spavala, ali je priznala da je prodala ćerku za drogu nakon što je policija nabavila snimak nadzorne kamere.

Uhapšen je i jedan tinejdžer (17) koji je takođe umešan u jeziv zločin.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Policija je saopštila da je Salinas bila pod uticajem droge i delovala je bezbrižno dok je policija tragala za devojkom.

Više od 300 meštana prisustvovalo je Luzinoj sahrani, a neke komšije su kasnije zapalile kuću u kojoj je pronađeno njeno telo.

Istražitelji su rekli da je porodica imala istoriju tragedija. Salinas inače ima još sedmoro dece – uključujući i devojčicu (12) koju je navodno podvodila jednom muškarcu.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts