Majka nije slutila što će policajac učiniti njoj i njenim kćerkicama

Andrella “Lashae” Jackson nedavno je doživjela rijedak čin ljubaznosti od strane policajca, zbog čega je svoju priču podijelila na društvenim mrežama.

Zaustavio ju je policajac iz Milwaukeeja koji je vidio da njezine dvije kćerkice nisu u autosjedalicama, a kao samohrana mama očekivala je veliku kaznu.

No, časnik Kevin Zimmerman kupio je i instalirao dvije autosjedalice za djevojke, Niyah i Sky, te je pustio majku samo uz usmeno upozorenje.

Žena je zaustavljena jer nije imala ispravnu registraciju, ali tada je vidio djecu bez obaveznih sigurnosnih pojaseva ili autosjedalica, priopćila je policijska uprava.

Rekla je policajcu da si ne može priuštiti autosjedalice. “S računima i zimom koji dolaze, moram kupiti jakne, čizme i cipele za svoju djecu”, rekla je. “Dakle, bilo mi je teško.”

Majka nije slutila što će policajac učiniti njoj i njenim kćerkicama 1
Foto: Facebook

Policajac Zimmerman je otišao u Walmart kako bi kupio sjedalice, a čak je kupio djevojčicama knjige. Posjetio je njihov obiteljski dom i sam ugradio autosjedalice.

Zimmerman je rekao da vjeruje kako treba “raditi ispravne stvari, čak i ako nitko ne gleda”.

“Ja sam otac troje djece i ne mogu zamisliti da im se nešto dogodi ili da ih ne mogu osigurati u autosjedalima”, rekao je Zimmerman.

Njegova policijska postaja je na Facebooku zahvalila Zimmermanu „što je prešao dodatni kilometar i prešao preko svojih službenih ograničenja“.

Similar Posts