Majka bebe kojoj je potrebna transplantacija srca se rasplakala nakon otvaranja poklona

Majka bolesne bebe, kojoj je potrebna transplantacija srca, rasplakala se nakon otvaranja poklona.

Par iz Idaha, Kelton i Sara, imaju prekrasnu 9-mjesečna bebu. Nažalost, djevojčica je hospitalizirana u Utahu sa srčanim problemom i potrebna joj je transplantacija. Sierra boluje od sindroma hipoplastičnog lijevog srca (HLHS), koji je teška urođena srčana mana kod koje je lijeva strana srca nedovoljno razvijena.

Poklon od nepoznatog darovatelja

Djevojčica je imala šest operacija, a od rođenja je u bolnici. Obitelj je prošla kroz dramatične uspone i padove i Sierra je zadržana unutar stroja koji će je održati na životu dok joj srce ne bude dostupno.

U posljednje su vrijeme jedva spajali kraj s krajem, ali onda je tajni Djed Božićnjak čuo za njih i uskočio im u pomoć. Novinarski tim iz East Idaha s čekom od 10 000 dolara u poklon kutiji došao je do Sare, koja je radila u trgovini. Čekalo ju je veliko iznenađenje i rasplakala se kad joj je uručen ček.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

U videu u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

U nevjerici je otvarala kutiju, oči su joj bile pune suza dok se ekipi zahvaljivala na poklonu i grlila ih. Nadamo se da će Sierra uskoro dobiti transplantaciju i da će njihove potrebe biti zadovoljene. Neka Bog blagoslovi ovu obitelj.

Divno je vidjeti da još imaju ljudi kojima je stalo da pomognu potrebitima, osobito u adventsko vrijeme. Više je radosti u davanju nego u primanju.

Similar Posts