Majka bebe kojoj je potrebna transplantacija srca se rasplakala nakon otvaranja poklona

Majka bolesne bebe, kojoj je potrebna transplantacija srca, rasplakala se nakon otvaranja poklona.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Par iz Idaha, Kelton i Sara, imaju prekrasnu 9-mjesečna bebu. Nažalost, djevojčica je hospitalizirana u Utahu sa srčanim problemom i potrebna joj je transplantacija. Sierra boluje od sindroma hipoplastičnog lijevog srca (HLHS), koji je teška urođena srčana mana kod koje je lijeva strana srca nedovoljno razvijena.

Poklon od nepoznatog darovatelja

Djevojčica je imala šest operacija, a od rođenja je u bolnici. Obitelj je prošla kroz dramatične uspone i padove i Sierra je zadržana unutar stroja koji će je održati na životu dok joj srce ne bude dostupno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

U posljednje su vrijeme jedva spajali kraj s krajem, ali onda je tajni Djed Božićnjak čuo za njih i uskočio im u pomoć. Novinarski tim iz East Idaha s čekom od 10 000 dolara u poklon kutiji došao je do Sare, koja je radila u trgovini. Čekalo ju je veliko iznenađenje i rasplakala se kad joj je uručen ček.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

U videu u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

U nevjerici je otvarala kutiju, oči su joj bile pune suza dok se ekipi zahvaljivala na poklonu i grlila ih. Nadamo se da će Sierra uskoro dobiti transplantaciju i da će njihove potrebe biti zadovoljene. Neka Bog blagoslovi ovu obitelj.

Divno je vidjeti da još imaju ljudi kojima je stalo da pomognu potrebitima, osobito u adventsko vrijeme. Više je radosti u davanju nego u primanju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts