LOVOROV LIST JE NEVJEROVATAN ZA RAST KOSE I PROTIV PERUTI: Napravite ovu moćnu tečnost i nanesite prije pranja!

Lovorov list je odličan saveznik u borbi protiv peruti i podstiče rast kose – evo kako da ga koristite prije pranja!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Uskoro svakoj kuhinji može se pronaći lovorov list, dodatak koji kuvanim jelima daje poseban šmek. Sigurno ste čuli da lovorov list ima i sjajno dejstvo po zdravlje, pomaže kod kašlja, dok se simbolično koristi i za ispunjenje želja u manifestacijama. Međutim, malo ko zna da je lovorov list pravo prirodno bogatstvo za njegovanje kose.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Lovorov list sadrži oko dva posto esencijalnih ulja, a ima i mnoge prednosti za organizam. Sadrži polifenole, tanine koji su snažni antioksidansi, vitamin A, vitamin C, natrijum, kalijum, gvožđe i magnezijum, kao i vlakna.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

U teretiranju kose se najčešće koristi protiv peruti, za brži rast kose, ali čini i da bude svilenkasta i daje joj poseban sjaj. Kako ga koristiti za njegu kose?

Postoji više recepata, ali mi vam donosimo tretman sa lovorovim listom i kokosovim uljem. Potrebno vam je 5 liski lovora, kašičica kokosovg ulja i 500 ml vode. Stavite lovor i kokosovo ulje u vodu, ostavite da se kuha dok ne proključa, a zatim još ostavite na vatri oko 5 minuta. Sklonite sa ringle i pustite da se ohladi. Zatim sipajte tečnost u bočicu sa raspršivačem i nanesite na sklap, dobro utrljajte. Držite na kosu oko 15 do 30 minuta, a zatim operite kosu na uobičajen način. Biće nevjerovatno sjajna i zdrava!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts