“LJUBAV NEMA GRANICA” : 31-godišnjak i 89-godišnja bolesna starica bili najbolji prijatelji

Mladić mekog srca, koji je otkrio da njegova 89-godišnja komšinica umire, pozvao ju je da provede svoje posljednje dane na ovom svijetu s njim – jer, kako je izjavio – “ljubav nema granica”.

31-godišnji Chris Salvatore, postao je njegovatelj i “najbolji prijatelj” 89-godišnje Norme Cook, koja je odustala od daljih tretmana za leukemiju prošle godine, piše “Doznajemo“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Njih dvoje su se upoznali prije četiri godine kada je Chris, glumac i pjevač, doselio u stan u Zapadnom Hollywoodu. Brzo su se sprijatelji, a zatim su počeli dijeliti stan, nakon što se njeno zdravlje toliko pogoršalo da su doktori rekli da je potrebna 24-satna njega.

Ona je umrla prekjučer u Los Angelesu, a priču o neobičnom paru prenose zapadni mediji.

Norma je bila u penziji, koju je zaradila radeći kao dizajner interijera.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Teška srca moram podijeliti vijest da je jutros ovaj svijet napustila istinski inspirativna i lijepa žena. Vjerujem da se Norma sada odmara u miru i iako više fizički ne može biti sa nama, njen duh nastavlja da ispunjava srca tako mnogo ljudi”, napisao je Chris na Facebooku.

Možda je Normino nasljeđe koje traje njena priča koja pomaže da se shvati značenje ljubavi. Ona me je podsjetila na to da smo svi stvoreni da bismo voljeli i da svi zaslužujemo biti voljeni.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Voljeti nekoga ne znači da se nikad ne iskusi borba, bol ili gubitak, nego da potpuno i duboko otvorimo svoja srca drugome. Sa svim našim razlika, svako od nas može biti voljen. Ljubav nema granica.

Na društvenim mrežama Chris je podijelio dosta zajedničkih fotografija, a zgodni glumac pomogao je da se skupi oko 30.000 dolara za liječenje Norme, kojoj je leukemija otkrivena prije 10 godina.

Chris je izjavio da se nada da bi ova priča mogla inspirisati druge da pogledaju u svoj komšiluk, i nađu ljude kojima je potrebna ljubav, bez obzira koliko različiti bili.

Možda mislite da nemate ništa zajedničko sa nekim ko ima 89 godina. Ali, Norma je promijenila moj život… Ona me je naučila, a ja to želim podijeliti sa svima, da je ljubaznost lijek i da smo svi na ovoj planeti zajedno. Kada uključite svjetlo nekome drugome, osvijetlili ste i svoj vlastiti put. Godine nisu važne – nikad ne znate ko može biti vaš najdraži prijatelj.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts