Liječnici su im predložili pobačaj, ali oni su odbili i pouzdali se u Boga: Ovako danas izgleda obitelj!

Liječnici su predložili bračnom paru da pobaci svoje dijete u 19. tjednu, ali oni su odbili i pouzdali se u Boga. Pogledajte kako danas izgleda ova obitelj.

Bračnom paru Tatyani i Timothyju Ramjohnu rečeno je da će njihovo nerođeno dijete imati ozbiljne nedostatke, jer su šanse za zdrav život premale.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Godine 2019. Tatyana je bila trudna samo 19 tjedana kada joj je pukao vodenjak, zbog čega su ih liječnici upozorili na životnu opasnost ako ne pobaci i mogućnost infekcije.

Par je odlučio dati svojoj bebi priliku

Unatoč rizicima, Tatyana je pristala ležati u krevetu cijelo vrijeme trudnoće. Timothy se prisjetio tog vremena rekavši:

“Dobili smo popis klinika za pobačaj jer je u 19. tjednu mogućnost preživljavanja 0%. Osim toga, infekcija ili krvarenje mogu dovesti njezin život u opasnost”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Unatoč svim rizicima i savjetima, Taty je odlučila vjerovati Bogu i ostati trudna ležeći u krevetu bez ikakve tekućine u maternici. Sve što smo imali bila je vjera.”

Ramjohnovi su 15. travnja 2019. dočekali prekrasnog, zdravog dječaka rođenog prije vremena u 27. tjednu, nazvali su ga Easton, a čak su ga i liječnici priznali kao “čudo od dječaka”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Timothy je o njemu na Instagramu rekao da je prekrasan dar od Boga, ali da je pred njima dug put i da vjeruju da će im Bog i dalje pomagati. Svima se zahvalio na molitvama i podršci. Easton je proveo 4 mjeseca na intenzivnoj njezi, a zatim je na kraju otišao kući s roditeljima.

Timothy je napisao: “123 nemirna dana danonoćne brige, molitvi i ljubavi na intenzivnoj njezi – konačno ga možemo dovesti kući. Također smo iznimno zahvalni svim liječnicima i medicinskim sestrama što su brinuli o mojoj ženi i Eastonu, kao i svima vama koji ste nas podržali.”

Zahvalivši svima na molitvenoj podršci i Božjem djelu u njihovim životima, napisao je: “Riječi ne mogu izraziti našu zahvalnost. Ovo putovanje je daleko od završetka, ali drago nam je što smo kod kuće i zahvalni smo što vas toliko puno hoda s nama na putu. Hvala ti, Isuse, na ovom čudu i hvala ti Taty na tvojoj žrtvi.”

Easton je sada stariji brat, jer su Ramjohnovi 4. svibnja 2021. dobili svog drugog sina, Cannona. Tatyana i Timothy uvijek su svoju vjeru držali na čelu svega u svom životu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts