Liječnici su ga kao bebu htjeli isključiti s aparata za održavanje života, a on je sada napunio 4 godine

Prije četiri godine, beba Jibreel, rođena je 15 tjedana ranije, teška svega 838 grama. Liječnici su ga namjeravali isključiti s aparate za održavanje života, no on je sada napunio 4 godine.

Unatoč izazovima, njegova hrabra mama Nicole Dib odbila je isključivanje aparata za održavanje života koje su mu liječnici ponudili pet puta tijekom pet mjeseci boravka na neonatalnoj jedinici intenzivne njege (NICU).

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Sada, četverogodišnjak Jibby raste i pokazuje nevjerojatan napredak.

Priča o preuranjenom porodu i izazovima

Nicole Dib je doživjela šok kada joj je pukao vodenjak u 25. tjednu trudnoće, čime je preuranjeno rođenje bilo neizbježno. S obzirom na svoje prethodno iskustvo s prijevremenim porodima, Nicole je reagirala brzo i hrabro. Jibby se rodio hitnim carskim rezom, tri mjeseca prije očekivanog termina, težak svega 838 grama.

Beba je odmah smještena na intenzivnu njegu gdje su aparati za održavanje života bili ključni za njegov opstanak. Nicole i njezin suprug Youssef su strpljivo čekali da zadrže svog malog borca nakon što je rođen, piše Right to Life UK.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kada je prvi put ugledala Jibbyja, Nicole je bila šokirana jer njegova pojava nije odgovarala slici novorođenčeta koju je očekivala.

Borba za život

Nažalost, Jibbyjevo zdravstveno stanje se kompliciralo kada su mu počeli otkazivati organi. Uspješno su mu uklonili dio crijeva i obavili trbuh kako bi spasili organ. Nicole i Youssef su odlučno odbili opciju isključivanja aparata za održavanje života.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Unatoč tome, liječnici su pet puta postavljali pitanje o isključivanju, ali roditelji su uporno inzistirali da se sve učini kako bi se spasio Jibbyjev život.

Nada i inspiracija za druge

Pamflet roditelja druge prijevremeno rođene bebe pružio je Nicole i Youssefu nadu i inspiraciju da se bore dalje. Ta priča je potaknula nadu u njima da će prebroditi izazove.

Jibby sada ima četiri godine i, iako mu je dijagnosticirana cerebralna paraliza, postigao je izniman napredak. Obitelj se suočila s izazovima, podržavajući Jibbyja u svakom koraku njegove borbe.

Na temelju svojeg iskustva, Nicole želi podijeliti poruku podrške i nade s drugim roditeljima koji se suočavaju s preuranjenim porodom. S velikim entuzijazmom poručuje da ne odustaju, jer su ovi mali borci snažniji nego što bismo mogli zamisliti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts