LIDIJA ĐUKANOVIĆ NA KRUNISANJU KRALJA ČARLSA U HALJINI OD 10.000 €: Boja je toliko jarka da BODE OČI, a šešir je posebna priča

Pored francuskog predsedničkog para, španskog kralja i kraljice, njihovih holandskih i jordanskih kolega, te Džil i Džoa Bajdena, krunisanju kralja Čarlsa proteklog vikenda prisustvovali su i Milo i Lidija Đukanović.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Odlazeći predsednik Crne Gore je na svom Tviter nalogu podelio fotografije sa ove prestižne ceremonije, te je odao počast novom kralju. “Velika je čast predstavljati Crnu Goru na ceremoniji krunisanja Njegovog veličanstva kralja Čarlsa III i kraljice Kamile, događaju koji je simbol tradicije i istorijske dugovečnosti Velike Britanije i njenog značaja u savremenom svetu. Čestitam”, poručio je Đukanović.

Doskorašnji lider Demokratske partije socijalista (DPS) na krunisanje je stigao u crnom fraku, sivom prsluku i elegantnim, sivim pantalonama sa diskretnim prugama, dok je njegova supruga Lidija lagodno mogla da parira nekim od najbolje obučenih ženama sveta, poput kraljice Leticije, Ranije i Maksime.

Milo Đukanović, Lidija Đukanović, Krunisanje
FOTO: TWITTER/PREDSJEDNIK_CG
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ona je za ovu priliku izabrala papreno skupu toaletu modne kuće Valentino, čija je cena oko 11. 000 dolara, odnosno nešto manje od 10.000 hiljada evra. Ova toaleta stiže u jarkožutoj boji i midi dužini, krasi je plise čitavom dužinom, te plašt koji svemu daje dodatni pečat elegancije i otmenosti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Lidija je ovu lepršavu, finu kreaciju upotpunila lakovanim salonkama u boji kože, te klač torbicom iste boje, a kao posebno upečatljiv detalj nametnuo se šeširić, odnosno tzv. fascinator sa velikom mašnom u krem boji.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo