KOSTINA MAJKA JE KOBNOG JUTRA MISLILA DA JE I ON MEĐU ŽRTVAMA! Poznanica porodice dečaka ubice u neverici: Nije im bilo ni na kraj pameti da je njeno dete počinilo zločin

Ispred OŠ “Vladislav Ribnikar” i danas se okupio veliki broj građana koji je odao počast nastradalima u tragediji 3. maja. Nepregledna kolona ljudi čekala je u redu kako bi se upisali u Knjigu žalosti.

Danas je treći Dan žalosti u našoj zemlju zbog dva masakra koja su se za dva dana dogodila na beogradskim opštinama Vračar i Mladenovac.

U redu je stajala i majka jednog đaka OŠ “Vladislav Ribnikar”, koja je rekla da poznaje porodicu osumnjičenog dečaka (13). Ona nam je ispričala da je njegova mama kobnog jutra, videvši da se u toj školi desila pucnjava, mislila da je njen sin među žrtvama.

– Poznajem njegovu majku kao jednu dobru i posvećenu gospođu. Kada su je obavestili šta se dogodilo u školi, ona je odmah pomislila da je neka banda starijih upala u školu i da je zapravo jedan od ubijenih njen sin. Njoj nije bilo ni na kraj pameti da je njeno dete to počinilo – govori ova žena i doadje:

FOTO: E-STOCK/NATAŠA RAJAKOVIĆ

– Stvarno strašno, njegovi roditelji nisu ni slutili da je ovo moglo da se dogodi. Koliko ih poznajem, mogu da kažem da su i otac i majka jako fini ljudi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Dužinom celog reda vlada opšti muk. Svi su i dalje potreseni i pod utiskom nezapamćene tragedije. Roditelji koji dolaze sa decom, vidno su uznemireni i uplašeni.

– Mogu samo da kažem da je strašno ovo što se dešava. Na svu ovu muku ima dece koja ne shvataju težinu problema i kače na društvene mreže svakakve video zapise u znak podrške ubici – pričaju žene koje su čekale u redu za oproštajnu knjigu.

– Jedno veliko saučešće za porodice nastradalih, teško je oporaviti se posle ovakve tragedije, a svim ostalim treba da nam bude za nauk da radimo mnogo više sa našom decom – nastavljaju one.

Similar Posts