Kirurzi ponovno pričvrstili glavu dječaka (12) nakon što je bila ‘gotovo potpuno odvojena’ u nesreći na biciklu

Dječak iz Jeruzalema oporavlja se od “komplicirane” operacije nakon “ekstremno rijetke” ozljede, izvijestili su liječnici

Dvanaestogodišnji dječak iz Jeruzalema u Izraelu se oporavlja jer su mu kirurzi uspješno ponovno pričvrstili glavu nakon teške nesreće na biciklu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Bolnica u Jeruzalemu, Hadassah Medical Center Ein Kerem, izvijestila je da je “rutinska vožnja biciklom Suleimana Hassana gotovo završila katastrofom” kada ga je “nasilno pregazio divlji vozač”.

Dijagnosticirane su mu ozbiljne ozljede glave i vrata, uključujući prijelom i pukotine potpornih ligamenata. Hitno je prebačen helikopterom u Hadassah Ein Kerem gdje je podvrgnut dugoj i složenoj operaciji.

Dječakova glava je bila potpuno odvojena od baze vrata

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Dr. Ohad Einav, specijalist ortoped koji je izveo operaciju, izjavio je da je glava dječaka gotovo potpuno bila odvojena od baze vrata. Unatoč ozbiljnosti ozljede, operacija je bila izuzetno uspješna, a Suleiman je otpušten kući s fiksiranim vratom i pod strogim nadzorom bolničkog osoblja.

Hadassah Medical Center podijelio je sliku dječaka s liječnicima Einavom i Asom nakon “izuzetno rijetke i složene operacije” u kojoj su mu ponovno pričvrstili glavu na vrat nakon teške nesreće u kojoj ga je udario automobil dok je vozio bicikl.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Dr. Einav je izjavio da su se borili za život dječaka te da je zahvat bio vrlo kompliciran i trajao nekoliko sati. Znanje i inovativna tehnologija u operacijskoj sali omogućili su spašavanje djeteta.

Operacija je izvedena u lipnju, a rezultati su objavljeni mjesec dana kasnije. Suleiman je nedavno otpušten iz bolnice s vratnim steznikom te i dalje ostaje pod liječničkim nadzorom.

Dječakov otac zahvalio je medicinskom osoblju i izrazio zahvalnost što su spasili život njegovog sina. “Cijeli život ću vam biti zahvalan što ste spasili mog dragog sina jedinca”, rekao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts