IZBAČEN IZ GRANDA – SAŠA POPOVIĆ DONIO ODLUKU: Ovo se ne oprašta

Ono što je pjevač iz “Zvezda Granda” uradio, kosilo se sa pravilima ugovora.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Saša Popović je jedan od uticajnih biznismena kada je muzička scena u pitanju, pa je tako svojevremeno jednog pjevača ,,Zvezde Granda” izbacio iz diskografske kuće, a razlog je bio što je prekršeno jedno od osvnovnih i najvažnijih stavki u potpisanom ugovoru sa “Grandom”.

gsk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtudnn01eqv8vndm0zdk5nza3zgm2nzqwnzuynzi0zmq5zjm2mda3mtyuanbnkpmczqjcajmczqjcaighmae

Foto: printscreen

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Naime, pjevač Renato Henc šokirao je priznanjem u javnosti da je izbačen iz ,,Grand” produkcije, a on je ispričao i da je prekinuo saradnju sa Popovićem.Henc je bio finalista treće sezone ,,Zvezde Granda”, nekoliko godina je snimao pjesme za ovu izdavačku kuću, a onda se preko noći sve promijenilo i desilo se nešto neočekivano.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji “Zvezda Granda” potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi – priznao je Renato tada i dodao:

– Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa “Grandom” samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pjevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pjevam. “Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe”, rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pjevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u “Grandu”. Do tada ću pjevati svakom ko me bude pozvao! – izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Nakon ovog skandala Renato je nastavio da se bavi pjevanjem, a to čini i danas. On je sada dio izdavačke kuće “PGP-RTS”. Iako je tokom takmičenja “Zvezda Granda” ugavnom izvodio narodne pjesme, a potom i snimao numere takvog žanra, one je promijenio muzički pravac i sada snima pjesme u pop maniru.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts