IZABERITE LIST SREĆE SA SLIKE I ZAMISLITE ŽELJU: Odgovor otkriva da li će vam se želja ispuniti u BUDUĆNOSTI

Svaki list na ovom testu ima posebnu simboliku. Izaberite jedan srećni list koji vam najviše privlači pažnju i najviše vam se dopada. Zatim zamislite želju, pa pročitajte šta o njenom ostvarenju govori izbor lista sa slike.

LIST 1

Ako se ništa u vašem trudu ne promijeni, onda će se ova želja vrlo brzo ostvariti. Nastavite da se borite za svoje snove.

List broj 2

Vaše želje imaju veliku šansu da se obistine, ali važno je da slušate i savete bliskih ljudi. Moguće je da će vam njihova mudrost otvoriti vrata ostavrenja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

LIST 3

Vaša želja će se ispuniti prije nego što lišće požuti. Ako je reč o ljubavnoj želji, dobićete više nego što ste mislili.

List broj 4

Ako se posvetite ostvarenju želje, ona je uskoro pred vašim vratima. Vjerujte da će se ostvariti.

List broj 5

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Želja će s eostvariti ako se samo vi fokusirate na nju i odbacite spoljašnji uticaj. Ne obazirite se na kritike i negativne komentare drugih ljudi – u vama je snaga.

List broj 6

Previše ste fokusirani na svoju želju, toliko da ste postali preopterećni. Ostvariće se tek kada se malo opustite i zaboravite na nju.

List broj 7

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Vaša želja će se ostvariti izuzetno brzo, ali to vam neće biti dovoljno. Željećete više. Umjesto da samo razmišljate o onome što vam nedostaje, budite zahvalni na onome što imate.

LIST 8

Još nije pravo vrijeme za ovu želju. Ostvariće se tokom jeseni ili zime Hladni mjeseci na kraju godine mogu vas pozitivno iznenaditi.

List broj 9

Želja će se ispuniti, ali za vas je ovo samo početak uspješnog perioda. Nakon ostvarenja, otvoriće vam se vrata uspjeha i na drugim poljima. Prihvatite dobre promjene.

List broj 10

Otvorite svoje srce, riješite se prošlosti i zacjelite emotivne rane. Ne potiskujte emocije, već otvorneo pokažite šta je sve skriveno u vašoj duši. Tada će se želja ispuniti

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts