IZABERITE 1 KLJUČ SA SLIKE I SAZNAJTE KOJA VRATA VAM SE OTVARAJU U BLISKOJ BUDUĆNOSTI: Test podsvijesti i skrivenih želja

Testovi sa slikama koji nam daju izbor mogu biti posebno zanimljivi, ali i otkriti šta je skriveno u vašoj prošlosti, kao i kojim stazama života ćete koračati ka budućnosti.

Ključ je simbol tajne, ali i otvaranja jednog i zatvaranja drugog poglavlja, a svaka boja ključa na slici nosi posebnu simboliku.
Izaberite jedan ključ i saznajte koja vrta će vam se otvoriti u bliskoj budućnosti:

screenshot-8
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Crveni ključ

Vi ste hrabra i strastvena osoba koja stalno teži nekoj avanturi ili novom uzbuđenju. Moguće je da ste često vođeni impulsivnim emocijama, i da srce uvek predvlada razum. Crvenui ključ može simbolično otvrati vrata ljubavi, što znači da vaša podsvijest želi nešto da promijeni kada je riječ o romantičnom životu. Ako ste usamljeni, ovo može značiti da ćete se aktivirati u pronalasku srodne duše, kao i da se može dogoditi nei važan susret. Zauzeti koji su izabrali ovaj ključ mogu poboljšati odnos sa partnerom i ponovo podstaći bliskost. Ovo je dobar znak emotivnih odnosa, kao i relacije sa porodicom. Ljubav je vaša glavna vodilja u narednom periodu!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Srebrni ključ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ako ste izabrali ovaj ključ, u bliskoj budućnosti ćete se najviše fokusirati na prosperitet, poslovni uspjeh i bogatstvo. U psihologiji srebrna boja označava ravnotežuu i stabilnost. Moguće je da ćete se posvetiti razvoju karijere i materijalnom sticanju, ali da ćete znati kako da iskoristite svoje ideje, znanje i iskustvo. Srebrini ključ simbolično otvara vrata uspjeha. Srebro je povezano i sa intuitivnim moćima, pa u procesu napredovanja i razvoja važno je da ne zanemarite unutrašnji glas.
  
Bijeli ključ

Bijela je simbol čistote, radosti, nove nade. Ukoliko ste izabrali bijeli ključ, to znači da ćete u narednom periodu raditi na sebi i posvetiti se ličnom razvoju. Izdvojite vrijeme da sredite svoje msili, pronađete unutrašnji mir. Na ovom putu je važno da otpustite prošlost, kao i da se oslobodite straha od neizvjesne budućnosti. Bijeli ključ u vašim rukama otvara vrata samospoznaje i donosi vam nove uvide koji vode direktno do sreće.

Izvor:Sensa

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts