INTERNET SE RASPLAKAO Ovoj djevojci je rođendan, a niko nije došao na slavlje! Poslije ovoga suzama nema kraja…

‘Halleeini prijatelji nisu došli. Niti jedan’, napisala je razočarana sestrična Hallee Sorenson, koja je na proslavu 18. rođendana pozvala prijatelje iz razreda.

Fotografija djevojke koja tortu za svoj 18. rođendan natapa suzama duboko je dirnula korisnike interneta. U kratko vrijeme podijeljena je gotovo 150.000 puta, a tisuće su obećale da će joj ove godine poslati rođendansku čestitiku.

Hallee Sorenson iz Mainea, SAD, pozvala je u srpnju prošle godine sve prijatelje i kolege iz škole kako bi proslavili njezin posebni dan uz kuglanje i tortu sa sladoledom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

A sada, gotovo 12 mjeseci nakon toga, fotografija djevojke koja sjedi slomljenog srca i sama za svojim rođendanskim stolom postala je viralna, jer ju je njena sestrična podijelila na Facebooku u nadi da Hallee nikad više neće morati slaviti rođendan sama.

“Ona je osoba koja samo ima autizam. Ona nikada nije dopustila da je taj sitni detalj definira kao osobu – što i jest razlog zašto ga odbijam koristiti kako bih je opisala”, napisala je Lyn.

“Hallee je sjedila nestrpljivo čekajući da njezini prijatelji dođu kako bi mogli zabaviti… ali Halleeini prijatelji nikada nisu stgli. Niti jedan jedini”, napisala je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Ali vi možete pomoći kako bi ovogodišnji rođendan bio fantastičan!”

“Voljela bih vidjeti poplavu rođendanskih čestitki u njenon poštanskom sandučiću, sa svih strana! Hal voli dobivati poštu – to bi bio najbolji rođendanski poklon kojeg je mogla zamisliti”, piše Rebecca.
Dodala je da ta potpora ne bi samo bila mentalni poticaj za njenu sestričnu, nego bi također vratila osmijeh na lice Halleeine mame.

“Ako ga u svom srcu mogli onaći nekoliko minuta vremena i poslati joj čestitku, bila bih zauvijek zahvalna”, piše Rebecca.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“To bi puno značilo njenoj mami, kao i što možete zamisliti, gledati vlastitio dijete kako plače uz svoju rođendansku tortu slama srce”.

Po rekacijama korisnika interneta, izgleda da Hallee može očekivati obilje, ne samo dobrih želja, jer ljudi su već obećali poslati svašta, od nakita do odjeće.

Ali sestrična Rebecca ustraje na tome da je jednostavna čestitka”sasvim u redu”.

“Glavna je stvar”, kaže, “da se lijepa mlada žena smije za svoj rođendan”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts