“IMAMO PARA, NEĆE NI DANA U ZATVOR” Dejan je Maru unakazio “za dobro jutro”, a onda je njegov otac došao sa SRAMNOM PRETNJOM (FOTO)

Još jedan slučaj partnerskog nasilja u nizu potresao je region kada je devojka javno na Fejsbuku napisala kako je od sada već bivšeg momka dobila udarac čašom u lice, nakon čega joj je njegov otac javno rekao da će potplatiti svakog svedoka napada na nju, kao i da on neće videti dana zatvora.

Mara Andrijašević, devojka iz Siska, pretrpela je ozbiljne povrede kada ju je njen bivši momak Dejan Sredić, kako je napisala, “za dobro jutro” udario staklenom čašom u čelo. Slike koje je okačila na Fejsbuku uz poduži status su veoma uznemirujuće i govore o tome koliko je nasilnik bio rešen da je trajno povredi.

Status vam prenosimo u celosti.

“Nek sva javnost zna. Da Dejan Sredić svojim curama ovako lupa staklenu čašu u čelo iz sve snage već za dobro jutro. Pitam se koja će ga nakon ovoga prihvatiti i biti sa njime? Da li je ljudski kad već nekome nanese takvu bol i nakaznost pomoći ili izmaknuti svoje du*e? E pa danas se na mojim vratima pojavio njegov otac koji mi je sam u lice saopštio da njegov sin pored hrpe svedoka nije to uradio i rekao da ima toliko novaca da ta njegova grešaka nikada neće biti sanirana i da svome sinu odobrava takvo ponašanje. Za te ljude je udarac čašom u glavu zdrav i kod njih je to kao dobar dan.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Kako vi ljudi gledate na to? Da sam ja njemu to uradila ja bih momentalno sela u zatvor minimum na 5 godina,a on se šeta po slobodi sav srećan i ispija kafe i traži koga će još unakazati jer u svojoj glavi nema kočnica. Nema ni malo ni ljudskosti ni morala. Novac je tim ljudima sredstvo odbrane a ja ću ostati unakazena do kraja svoga života zbog jednog Dejana Sredića. E pa hvala ti Srediću sigurna sam da ćeš zbog svojih postupaka doživotno ostati sam, pa nek ti tata i dalje traži sa kime ćeš leći u krevet… po meni ovo nije moja sramota ja to nijednom čoveku nebi uradila, nikada, a pogotovo slabijem od sebe, TO JE TVOJA SRAMOTA I DRAGO MI JE DA SVI TO ZNAJU KAD VEC NEĆEŠ NA*EBATI ZBOG HRPE IZMETA (PARA) U KOJIMA SE KUPATE DOK DRUGIMA NANOSITE BOL

I VEČNU ŠTETU I PORED SVEGA IMATE OBRAZA DA BRANITE UCENAMA I DA SE SMEJETE LJUDIMA U LICE. JER NEKO NEMA, A VI IMATE, ONO ŠTO VAS ČINI PROKLETIM LJUDIMA. E PA ZATO IMA BOGA, JA TI NECU VRAĆATI ISTOM MEROM AL ON HOĆE, TO SE ZOVE BOŽIJA KAZNA. TA JE ZA TEBE NAJSLAĐA – napisala je ona u svom potresnom Frejsbuk statusu

Similar Posts