Glumac koji se bori s Parkinsonovom bolešću od 29. godine: “Smrt kuca na moja vrata”

MICHAEL J. Fox, glumac i zvijezda trilogije Povratak u budućnost, više od 30 godina bori se s Parkinsonovom bolešću, a u posljednje vrijeme zdravstveno stanje mu se pogoršalo pa se kreće pomoću invalidskih kolica. Fox je nedavno dao intervju za CBS-ovu emisiju Sunday Morning i priznao koliko mu je teško.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

“Neću dočekati 80. godinu. Da, smrt kuca na vrata. Neću lagati. Postaje teško, postaje sve teže. Svaki dan je sve teže”, ispričao je Fox novinarki Jane Pauley.

Potom je otkrio da je imao operaciju uklanjanja benignog tumora na kralježnici, no zahvat mu je poremetio hodanje te je slomio i druge dijelove tijela, uključujući ruku, lakat, kost na licu i šaku. Glumac je objasnio i kako je “veliki ubojica” kod Parkinsonove bolesti padanje, a mogu se pojaviti i problemi sa žvakanjem hrane i upala pluća.

Bolest mu je dijagnosticirana 1991.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

“Ne umire se od Parkinsonove bolesti. Umire se s Parkinsonovom bolešću. Tako da sam razmišljao o smrtnosti ove bolesti”, ispričao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Foxu je spomenuta bolest dijagnosticirana 1991., kada je imao tek 29 godina, i bio je jedna od rijetkih osoba na svijetu koju je ova bolest zahvatila u vrlo ranoj dobi. Glumac je čak sedam godina tajio svoju dijagnozu od javnosti, a naposljetku je objasnio i zašto je to učinio.

“Bojao sam se da bi mi se mogli smijati kad bi saznali da imam tu bolest, to stanje. Znate, to je bilo stvarno čudno razdoblje jer sam tijekom sedam godina čuvao to za sebe”, rekao je Fox ranije za BBC. Glumcu je velika podrška supruga Tracy Pollan, kojom se oženio 1988. te imaju blizanke Aquinnah i Schuyler, kćer Esmu i sina Sama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts