GLEDALA JE KAKO DEVOJČICI PUCA U GLAVU, PA U UČENIKE ! Otac devojčice koja je preživela masakr ispričao kako se spasila! VIDEO

“Sakrili su se ispod stolova i on išao redom i pucao ispod stolova”, prepričava otac devojčice koja je pukom srećom preživela krvavi pir u kojem je K.K. (14) ubio osmoro svojih drugara i pripadnika obezbeđenja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

Milan M. otac devojčice koja je bila na času istorije kada je jutros na njih otvorio vatru i usmrtio petoro učenika drug iz odeljenja K.K (14), ispričao je šta se dogodilo kobnog jutra.

Vračar, pucnjava, OŠ Vladislav Ribnikar
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

– Čuo sam da je pucano na času istorije. Pogledam raspored, ona ima prvi čas istoriju. Supruga je vrištala na telefon, dali su joj službeni auto da dođe do škole. Pozlilo joj je, dali su joj sedative. Deca su plakala, grlila se. Devojčica je bila u krvavoj majici jer je pala preko dečaka koji je upucan. Mnogi roditelji nisu mogli da dobiju decu na telefon. Mojoj ćerki je, na primer, ostao telefon u učionici. Nastavnici su gledali da se deca što pre zbrinu kod roditelja – priča Milan.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kako kaže Milan koji je svojevremeno pohađao istu školu, njegova ćerka je videla kada je K.K upucao devojčicu u glavu, a potom u učenike koji su se sakrili ispod stolova.

https://www.instagram.com/reel/CryL2CZAmue/

– Prvo su čuli pucnje, svi su mislili da su petarde. Ali nastavnica je promenila izraz lica, izgleda je shvatila šta se dešava. Tada je upao u učionicu. Dve devojčice su pogođene i pale su na klupu kao da spavaju. Dečak koji je upucan u nogu je istrčao prvi, moja ćerka za njim. Pogledao ju je u oči, ali je pištolj bio okrenut na drugu stranu. Videla je kada je devojčicu upucao u glavu.

Rekla je da je puklo i da je krv bila na sve strane. Njena drugarica koja je ostala u učionici je rekla da su se sakrili ispod stolova i da je on išao i redom pucao ispod stolova. Bilo ih je 23 u školi. Moja ćerka je preživela samo jer je bila pribrana, jer je brzo reagovala i sedela je u prvoj klupi, pa je istrčala napolje među prvima – priča otac preživele devojčice i dodaje da je kroz vrata video telo Dragana koji je radio kao obezbeđenje u školi i bio omiljen.

OŠ Vladislav Ribnikar, Vračar, Pucnjava
FOTO: KURIR, PRINTSCREEN 192.RS
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

K.K. je , kako kaže Milan, od skoro došao u odeljenje i bio je perfektan đak.

– To odeljenje se formira od najboljih đaka u školi i on je skoro došao u odeljenje. Taj dečko je bio perfektan đak. Odvratno je što javljaju da je pobio tolike ljude zbog jedinice iz istorije.

OŠ Vladislav Ribnikar, Vladislav Ribnikar, Pucnjava, Masakr, Osnovna škola, Policija, Uviđaj, Ubistvo, Masovno Ubistvo, Kosta Kecmanović, Ubica
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

On je promenio odeljenje, šest godina je bio u drugoj smeni. Kaže da su ga začikivali, da je malo i mucao. Kod njih nije imao probleme ni sa kim u odeljenju. Ne očekujete od deteta koje viđate svaki dan da će da izvadi pištolj i puca u vas – kaže Milan.

Da je pucao i nasumice, ističe Milan, dokaze je i ubistvo devojčica koje nisu bile na spisku.

OŠ Vladislav Ribnikar, Vladislav Ribnikar, Pucnjava, Masakr, Osnovna škola, Policija, Uviđaj, Ubistvo, Masovno Ubistvo
FOTO: DADO ĐILAS

– Dve dežurne devojčice nisu bile na tom njegovom spisku. Znači on je počeo da puca i nasumično. Moje dete je dobro, ne znam šta bi bilo da nije. Dečko koji je istrčao ispred moje ćerke je pogođen u nogu. Treba da se čuva oružje od dece i navesti decu da na vreme prijavljuju nasilje ili neke promene u ponašanju kod vršnjaka.

Ovo niko nije mogao da zamisli da će da se desi. Moja žena je van sebe, leži sa ćerkom zagrljena na krevetu. Sin mi je bio izbezumljen. Odmah se svi roditelji stave u ulogu ovih čija deca nisu preživela. Ovo je strašno, plaču i prijatelji koje nikad nisam video da plaču – istakao je Milan, otac preživele devojčice.

Kurir. rs/Telegraf.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts