Doktori su rekli da će živjeti samo 30 minuta nakon rođenja, ali nakon 3 godine ide kući

Mali Francesco Bruno uči sve oko sebe da svaki dan žive kao da im je posljednji. Doktori su rekli da će živjeti samo 30 minuta nakon rođenja, ali 1000 dana kasnije, ovo malo čudo ide kući iz bolnice.

Tako je. Bog još uvijek čini čuda. To možda nije razdvajanje Crvenog mora ili zatvaranje usta lavovima – ali on je još uvijek u poslu činjenja čudesa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Uzmimo za primjer Francesca Bruna, rođenog s genetskom bolešću koja se zove skeletna displazija. Zapravo, on je drugo dijete Emanuelea i Priscille Bruno kojem je dijagnosticirano ovo stanje.

Nažalost, njegov drugi brat je preminuo tjedan dana nakon rođenja. A kada su saznali da će im se sin roditi s ovom bolešću, molili su se za čudo.

Dječak prkosi izgledima

Francesco je hospitaliziran odmah nakon rođenja. Njegovi su roditelji odmah tada znali da će vjera u Boga biti jedina snaga koja će im pomoći da prežive svaki trenutak s njihovim dječačićem.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Dan po dan, trenutak po trenutak, Franceso Bruno je prkosio prognozama svog liječnika. Svaki dan je čudo da je još uvijek živ, još diše i još se smiješi.

Tri godine kasnije došao je veliki dan kada će se vratiti kući, gdje ga čeka ostalih šestero braće i sestara. “Konačno se dogodilo. Dugo su se molili za ovo”, rekla je Priscilla.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Činjenica da mi uopće stojimo ovdje, gotovo tri godine kasnije, pričamo o njemu već je čudo samo po sebi, po mom mišljenju,” rekla je Emanuele.

Bog želi odgovoriti na vaše molitve

Kroz mali, ali važan život njihovog sina, Bog je poučio medicinski tim, njegovatelje, prijatelje i obitelj da Bog želi odgovoriti na naše molitve. On želi pružiti čuda koja nadilaze naše najluđe snove. Kada želite vidjeti čudo u svom životu, sve što trebate učiniti je moliti i vjerovati.

Odlučite vjerovati Bogu da će se pobrinuti za vaš život jer On vidi širu sliku. Što se Francesca tiče, on je svoje roditelje naučio živjeti svaki dan i cijeniti ga.

Stoga vam kažem: Sve što god zamolite i zaištete, vjerujte da ste postigli i bit će vam! (Marko 11,24)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts