Djevojčica završila u bolnici jer je pila previše kravljeg mlijeka

Majka Anastacia Gencarelli odvela je svoju kćer Miu kod liječnika jer je mislila da ima upalu uha ili prehladu. No, tada je majka posumnjala da je riječ o nečemu mnogo ozbiljnijem nakon što niti jedan lijek nije djelovao. Bolest s kojom je Mia dijagnosticirana možda će vas iznenaditi, ali vam i poslužiti kao upozorenje.

U Facebook objavi, Anastacia je objasnila da je sve počelo kada je Mia počela pokazivati znakove upale uha.

Mia, koja ima dvije godine, neprestano si je vukla uši – što je činila i prilikom prijašnjih upala – a liječnik je postavio krivu dijagnozu.

Sedam dana joj je Anastacia davala lijekove. Počela se vračati u normalnu, ali je to potrajalo samo nekoliko dana. Mia se jednog dana ustala potpuno bezvoljna te nije htjela jesti.

Još jedan put do liječnika završio je novim antibiotikom koji ni nakon tjedan dana nije pokazao da djeluje. Do tada su Miini simptomi postali zaista zabrinjavajući.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Anastacia je rekla da je Mia postala letargična te da je počela jesti neobične stvari kao što su maramice i kreda.

„Bila je zaista jadna te joj se boja gubila“, rekla je majka koja je uhvatila svoju kćer kako pokušava cuclati vlažne maramice.

Tada je Anastacia rekla suprugu da ima osjećaj da nešto zaista nije u redu i da moraju odvesti Miu u bolnicu.

Medicinska sestra je djelovala čim je vidjela malenu Miu.

Anastacia se prisjeća: „Izletjela je van i viknula da ju je briga koliko su dugo drugi ljudi čekali, ali da beba odmah ide s njom. Nismo se registrirali, nismo popunjavali papire, medicinska je sestra izbacila ljude iz sobe, a s njom je ušlo još 6 sestara i dva liječnika. Prije nego sam shvatila što se događa oni su počeli spajati moju kćer na aparate“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Uzimanje krvi od Mie je bilo gotovo nemoguće. Liječnici su uspjeli tek nakon sedam pokušaja i to kroz arteriju na nozi. Da to nije uspjelo morali bi joj bušiti u kost na nozi kako bi došli do koštane srži.

Djevojčica završila u bolnici jer je pila previše kravljeg mlijeka 2
Foto: Facebook

Nalaz krvi pokazao je da je Mia izgubila tri četvrtine krvi u tijelu, ali nije nigdje krvarila prema van.

Tada su liječnici shvatili: Mia je imala mliječnu anemiju, koja je njezinu krv lišila željeza.

Ispalo je da je Mia redovno pila 4-6 bočica kravljeg mlijeka. Njezina majka nije znala da je to tako opasno: liječnici preporučuju ne više od 40 do 70 decilitara kravljeg mlijeka na dan.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Možda ste čuli o tome da ne smijete bebama davati previše vode, ali im ne treba davati ni previše mlijeka“, rekla je Anastacia, „Kravlje mlijeko, ako se pretjerano konzumira, uklanja željezo iz krvi. Jednostavno je: ako nema željeza, nema ni krvi“.

Kada su postavili dobru dijagnozu, liječnici su odmah započeli transfuziju. No, morali su ju dati kroz arteriju na nozi.

Anastacia je napisala: „Transfuzija je riješila problem s hemoglobinom. No, zbog položaja igle joj se stvorio ugrušak u nozi te u isto vrijeme mora uzimati i anti-koagulante“.

Sada kada je na pravilnim lijekovima, Miini se roditelji nadaju najboljem. No, za sada mora ostati u bolnici.

Majka je odlučila podijeliti svoju priču u nadi da će pomoći drugim roditeljima: „Molim vas, ako ovo nije ništa doli samo malo dodatnog znanja, odlično. No, ako vas spasi od straha, terora i užasa gledanja vašeg djeteta kako smo mi morali, onda proširite vijest o tome da mliječna anemija zaista postoji“.

Pred Miom je dug put, ali je, na svu sreću, instinkt ove majke bio u pravu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts