Djevojčica je imala neprocjenjivu reakciju kada je prvi put ugledala svoju malu sestru

Jedna je djevojčica imala zaista neprocjenjivu reakciju kada je prvi put ugledala svoju malenu sestru. 

Presley i Reef Brook su 2018. godine došli kući iz škole i pronašli nevjerojatno iznenađenje. Znali su da je njihova mama rodila djevojčicu, ali nisu znali kada će doći kući budući da je djevojčica rođena 6 tjedana prije termina te je morala ostati u bolnici na intenzivnoj njezi. Ujedno je bila sezona gripe tako da su svi posjeti bili zabranjeni. 

No, kada je došlo vrijeme za odlazak kući, mama i baka su odlučile iznenaditi Presley i Reefa. Kada je Reef taj dan otvorio vrata od kuće shvatio je da se nešto događa jer ih je dočekala kamera. 

Brat i sestra su ušli u hodnik, a pridružio im se i njihov maleni brat. Tada im je baka rekla da ih čeka „iznenađenje“. 

Svi su oprezno otišli u drugu sobu, nisu znali što bi moglo biti to iznenađenje jer nisu znali kada im se sestra treba vratiti iz bolnice.

Reef je pustio Presley da ide prva, a kada je ugledala svoju malenu sestru, ona je postala toliko uzbuđena da je u trku otišla do svoje nove sestre, Charleigh. Taman prije nego je došla do nje, Presley se odjednom zaustavila i potpuno smirila. Duboko je udahnula shvaćajući da ne može samo uzbuđeno skočiti pokraj svoje malene sestre. 

Tada je vrlo smireno zagrlila bebu i poljubila ju, a nakon toga se odmaknula i pogledala ju s čistim divljenjem na licu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Tada je došao red i na Reefa. On se jako radosno nasmijao i počešao po glavi kao da se pita što će se sve promijeniti s još jednom sestrom u kući. 

Za to vrijeme je Presley bila preplavljena osjećajima. Nakon početnog uzbuđenja ona je pustila osjećajima da ju potpuno preplave, vjerojatno joj je i odahnulo jer je njezina sestra bila dobro. Presley se vrlo odraslo ponijela u cijeloj toj situaciji. Kada je došao red da drži svoju sestru, ona je zauzdala svoje osjećaje kako bi ju primila u ruke. 

Jasno se vidi da je njezina sestra njezin najveći dar. A kada se budu svađale u budućnosti, uvijek će imati ovu snimku kako bi se podsjetila na te divne trenutke ljubavi. 

Similar Posts