Djevojčica (13) prije smrti obitelji ostavila tajnu poruku na ogledalu

Athena Orchard (13) ostavila je emotivnu poruku na poleđini svog zidnog ogledala 2014. godine, koju je njezin otac pronašao tek nekoliko dana nakon njezine smrti.

13-godišnja djevojčica iz Velike Britanije prerano je izgubila bitku s rijetkim oblikom raka kostiju, ali je prije smrti svojoj obitelji ostavila tajnu poruku na ogledalu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Djevojčica je poruku napisala flomasterom nakon što joj je dijagnosticiran rak, a ni tada nije klonula duhom, već je unatoč teškoj bolesti uspjela vidjeti ljepotu života.

“Počeo sam čitati, ali ubrzo sam morao prestati jer mi je to bilo previše. Srce mi je puklo”, rekao je otac kada je vidio njezinu ostavštinu.

Rak kostiju se proširio na druge organe

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Imala je hitnu sedmosatnu operaciju uklanjanja tumora iz kralježnice, nakon čega su uslijedili mjeseci kemoterapije usmjerene na borbu protiv raka kralježnice, glave i ramena, prenosi Daily Mail.

“Već sutra možeš dobiti smrtonosnu bolest, zato iskoristi svaki dan. Život je loš samo ako ga ti učiniš lošim. Sreća ovisi o tebi. Možda nije bitan sretan završetak, već je bitnija sama priča važno. Smisao života je smislen život.” , napisala je, između ostalog, Athena.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Njezin otac ispričao je kako je bio u nevjerici kada je pronašao poruku. “Ovo je tako tužno i dirljivo. Kada sam prvi put vidio poruku nisam mogao stajati na nogama. Počeo sam je čitati, ali sam morao prestati – srce mi se slamalo”, rekao je Dean Orchard.

Svoju obitelj je naučila važne lekcije

Iako je Athena bila tek tinejdžerica, naučila je vrlo važne životne lekcije koje je podijelila sa svojom obitelji kako bi ih utješila.

“Razlika između običnih i neobičnih je mala. Neobični su shvatili da je sreća putovanje, a ne odredište. Hvala vam što postojite. Budite sretni, slobodni, zauvijek mladi. Vjerujte! Ljubav je kao staklo, lijepo izgleda, ali ju je lako razbiti. Rijetka je i život je čudan, ništa ne traje vječno i ljudi se lako mijenjaju. Kad te netko voli, neće te pustiti, ma koliko teška situacija bila. Život je igra, a ljubav je najveća nagrada u njemu .Zapamtite – život je pun uspona i padova, a bez padova usponi ne znače baš ništa”, stoji u njezinom pismu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts