Djevojčica (11) s cerebralnom paralizom napokon može samostalno hodati

Birkley ima cerebralnu paralizu, a njezina mama, Tamra Logan, na Facebooku prati razvoj svoje kćeri (11) od kada se rodila. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Prema Loganinoj Facebook stranici, Birkley ima cerebralnu paralizu jer je zaražena virusom prije rođenja što je dovelo do velikih zdravstvenih komplikacija kao što je gubitak sluha tijekom djetinjstva. Ona je u svojih 11 godina života prošla više operacije nego što osoba prođe u cijelom svom životu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ujedno je prošla kroz razne korektivne operacije, operacije za popravljanje stanja kukova, fizikalnu terapije i govornu terapiju, ako i botoks za problem imenom hipotonija (manjak mišićnog tkiva koji može utjecati na sposobnost hoda). 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Logan nikada nije odustala od svoje kćeri i njezinog napretka te je objasnila da joj kćerini izazovi daju novu svrhu u životu. 

Napisala je: „Nakon što sam rodila Birkley, moja strast je postala stvaranje prilagodljivih stvari kao što su tenisice koje se mogu vezati oko koljena“. 

To je ključno za Birkley jer njezine noge nisu dovoljno snažne kako bi podržavale njezinu težinu, no ona po kući odlučno hoda na koljenima. 

U nedavnoj snimci koja je mnogima otopila srce, može se vidjeti Birkley kako napokon hoda potpuno samostalno. 
Mnogi su uputili Birkley riječi podrške. Na snimci se čini jako sretno i radosno unatoč mnogih izazovima s kojima se morala suočiti, no, njezina majka kaže da je ona po prirodi predivna i radosna djevojčica koja može naučiti sve što želi. 
https://www.facebook.com/watch/?v=254677878773997
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts