Dječakova neobična bolest nestala nakon molitve, znanost ne može objasniti čudo

Neobična bolest s kojom se dječak godinama borio je u potpunosti nestala nakon molitve. Znanost nema objašnjenje kako se to dogodilo, a obitelj svjedoči da ga je Bog izliječio kao odgovor na molitvu.

Kada je maleni Adrian rođen, dobio je neobičnu bolest zbog koje je imao jake bolove po cijelom tijelu. Morao se hraniti infuzijom kako bi spriječio pojavu simptoma.

Tri je godine u bolnici provodio 80-120 dana u godini. Zbog ozbiljnosti njegovog stanja, roditelji su pomislili da će ga prerano izgubiti. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Njegova je majka vapila Bogu misleći da je zaboravio njezinog sina. No Bog nije napustio tu obitelj. U drugu ruku, njezin je suprug bio ljut na Boga, odabrao je biti iskren s Njim i otvoriti Mu se o svojoj ljutnji. 

Bolest je uzrokovala slabljenje mišića

Adrianova bolest uzrokovala je slabljenje mišića te nije mogao jesti. Ujedno je patio od epilepsije, tahikardije i drugih bolesti.

Kada je imao 11 godina liječnici su preporučili roditeljima da odvedu Adriana na put. Rekli su im da im je to prilika za stvaranje uspomena jer Adrian možda neće još dugo poživjeti. 

Umjesto da odu na plažu ili u Disney park, otišli su na crkveno okupljanje. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Tamo je Adrian rekao mami: „Mama, sada znam da i ja želim samo ono što Bog želi za mene. Znam da On želi samo najbolje za mene.“ 

Tijekom poziva na liječenje, Adrian je dignuo ruku, a jedan se mladi muškarac pomolio nad njim. Nije osjećao nikakvu razliku, ali su se za vrijeme ručka svi jako iznenadili. 

Većinom bi Adrian uzeo malo hrane na tanjur kako bi se činio normalnim jer inače nije mogao jesti. No taj je dan Adrian jeo i tražio još. Njegovi su roditelji bili šokirani i uplašeni. Svaki put kada bi počeo jesti postao bi jako bolestan, no taj se put ništa nije dogodilo i Adrian je čvrsto prespavao noć. 

Bog ga je izliječio

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Slijedeće jutro njegova je majka provjeravala je li on još živ, a Adrian je ustao i pitao: „Kada će doručak?“ 

Od tada je mogao jesti bez posljedica. Njegovi su mišići počeli rasti te se Adrian promijenio. Bog ga je izliječio. 

Kada su se vratili kući liječnici su rekli da medicina to ne može objasniti. Njegov fizioterapeut je rekao: „Ovo je čudo od Boga! Ne može biti ništa drugo.“ 

Roditelji sada znaju da Adrian ima budućnost. Bog je odgovorio na njihove molitve. 

Danas Adrian ima 16 godina i potpuno je zdrav. Rekao je: „Vjerujem u moć molitve. I vjerujem u Božju moć. Njemu ništa nije nemoguće“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts