Dječak zbog tumora na mozgu ne smije van iz kuće, no mještani su učinili nešto divno

Dječak nakon operacije tumora na mozgu je ograničen na kuću iz koje ne smije van, no mještani su se udružili čineći divne stvari za njega. 

Mali Quinn Waters samo se želi igrati, kao i svako dijete. No nakon velike operacije je ograničen na kuću, a prozor mu je jedini put prema vanjskom svijetu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Odmah nakon njegovog trećeg rođendana, dijagnosticiran mu je tumor na mozgu. Nakon dijagnoze dječak je prošao operaciju i nekoliko kemoterapija, kao i transplantaciju koštane srži.

Foto: Facebook

Dječak se trenutno oporavlja te ne smije izlaziti van. No još uvijek se odlično zabavlja zahvaljujući svim posjetiteljima ispred njegova prozora.

Quinn je počeo dobivati posjetitelje čim se vratio iz bolnice, a to su bili većinom članovi obitelji. No kada je njegova majka, Tara, podijelila situaciju svog sina s kolegama s posla, oni su ga odlučili posjetiti te su čak upalili svoje sirene za njega.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nakon što je Tara objavila taj posjet na Facebooku, iznenadila se svim porukama i komentarima koje je primila. I drugi su željeli pozdraviti njezinog sina. Neki su željeli doći odjeveni u superheroje, svirati mu ili mu prirediti predstavu ispred prozora.

Lokalni vatrogasci su se isto dovezli do njega te su čak dali Quinnu da proba njihovu kacigu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

No i bez kostima i kaciga, Quinn je presretan zbog svakog novog posjeta koji mu omogućuje da uživa u djetinjstvu unatoč poteškoćama. Čak je doživio i borbu vodenim balonima – iako na malo drugačiji način.

Quinn se nada da će do kasnog kolovoza moći imati malo više slobode. U listopadu ide liječniku kako bi se provjerilo je li slobodan od raka. U međuvremenu, svi njegovi divni prijatelji će ga nastavljati zabavljati i nasmijavati.

https://www.facebook.com/watch/?v=1101036660284136

„Tako mu dobro ide da mislim da je za to zaslužna sva te pozitivnost“, rekla je Tara.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts