Dječak je živio na smetlištu, a onda je jedan čovjek sve promijenio

Dječak je sa svojom mamom i šestero braće i sestra živio na gradskom smetlištu, a onda mu je jedan divan čovjek promijenio život. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Aaron Murphy jako dobro zna kako je to biti siromašan. On je svoj život posvetio „blagoslivljanju stranaca“ u Latinskoj Americi, a za to koristi moć svojih nekoliko milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

Na nedavnom putu u Paragvaj, Aaron je upoznao dječaka imenom Enrique čija ga je priča dirnula u srce. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Enrique živi sa svojom mamom i šestero braće i sestara na gradskom smetlištu. Njegov poočim im je zapalio prošlu kuću zbog čega su ostali beskućnici.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Obitelj provodi dane skupljajući sve što se može reciklirati kako bi dobili novac za hranu, ali nikada nemaju stalan izvor prihoda. Bez izvora čiste vode, često su bolesni, a Enriqueova je mama rekla da joj je život „katastrofa.“ 

Kada je Aaron vidio da je njegova obitelj svoj dom napravila od smeća koje su pronašli na smetlištu, znao je da mora djelovati. Objavio je molbu za donacijama, a tada je uzeo 31 000 dolara koje je skupio te je kupio Enriqueovoj obotelji čistu, sigurnu kuću u kojoj će moći živjeti.

Dječak sada ima pravu priliku za sretno djetinjstvo zahvaljujući potpunom strancu. Pogledajte cijelu priču na priloženoj snimci. 

@murphslife

All I can say is THANK YOU!

♬ Lo-fi hip hop – NAO-K
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts