Dijete palo kroz prozor stana na petom katu, majka nije bila prisutna

U njemačkom gradu Offenbachu, smještenom u saveznoj zemlji Hessen, zabilježen je tragičan incident u kojem je dijete palo kroz prozor stana na petom katu stambene zgrade u 3:20 sati.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Visina pada iznosila je 15 metara, izvještavaju njemački mediji.

Prema dostupnim informacijama, uzrast djeteta nije naveden u članku, no pretpostavlja se da se radi o djetetu starom između 2 i 3 godine. Službenici policije su odmah reagirali na ovaj incident i stigli na mjesto događaja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Dijete je pretrpjelo ozbiljne ozljede te je hitno prevezeno u bolnicu u Offenbachu. Njegovo stanje i dalje se smatra kritičnim, kako navode njemački mediji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Iako detalji nisu u potpunosti razjašnjeni, prema informacijama policije, majka djeteta nije bila prisutna u stanu u trenutku nesreće, koja se dogodila noću između petka i subote.

Istražitelji trenutno pretpostavljaju da je riječ o nesretnom slučaju te nisu u mogućnosti precizno utvrditi dob djeteta.

Ovaj tragični događaj podsjeća na nedavne slučajeve slične prirode, u kojima su djeca pala kroz prozore. Većina takvih padova srećom nije rezultirala smrtnim ishodom, no nažalost, također su zabilježeni i slučajevi smrtnog stradavanja djece nakon sličnih nesreća.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts