DEVOJČICA SE SLUČAJNO OBESILA U ZAMKU! Majka više nije čula smeh deteta, osoblje zabavnog parka našlo je zapetljanu u užad sprave

Četvorogodišnja devojčica umrla je od gušenja dok se igrala u gumenom zamku.Tragedija se dogodila u zabavnom parku u gradu Nikolajevu, na jugu Ukrajine, prošlog vikenda.

Devojčicu, po imenu Valerija, pronašli su upletenu u užad konstrukcije zamka nakon što je njena majka Ana zamolila osoblje zabavnog parka da provere šta se dečava jer neko vreme nije čula ćerkin smeh.

„Ana (devojčičina majka) je prvo pomislila da je Valerija izgubila svest dok se igrala na vrućini i pokušala je da je probudi“, rekla je Natalija Kučinska, bliska prijateljica porodice.

Zamak
FOTO: PRINTSCREEN/NACIONALNA POLICIJA UKRAJINE
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Odmah je pozvana hitna pomoć, dok su drugi posetioci parka prskali devojku vodom, podvrgavajući je reanimaciji usta na usta i masaži grudnog koša, piše Dejli mejl.

„Na licu mesta nije bilo medicinskih radnika koji bi pružili prvu pomoć. Neko je doveo zubare iz obližnje klinike“, rekla je prijateljica.

„Pregledali su dete, pokušali da je probude amonijakom i uprli joj svetlo u oči. Međutim, kada je stigla hitna pomoć, bolničari su konstatovali smrt deteta”.

Zamak
FOTO: PRINTSCREEN/NACIONALNA POLICIJA UKRAJINE

Ana i Valerija su se spremale da idu kući kada je devojčica zamolila majku da se igra još tri minuta. Žena je pristala i sačekala ćerku u delu gde su roditelja ali gde nije mogla da vidi dete, kažu izveštaji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Policija je otkrila da su trojica zaposlenih, kada se dogodila tragedija, a koji su trebali da čuvaju dete dok je ona bila u delu zamka koji roditelji ne mogu da nadgledaju, bili “zauzeti” svojim pametnim telefonima.

Zamak
FOTO: PRINTSCREEN/NACIONALNA POLICIJA UKRAJINE

„Pomoćnici su pobegli sa lica mesta nakon što je Valerija pronađena“, rekla je prijateljica Kučinska.

Sahrana devojčice održana je u sredu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Majka je shrvana gubitkom deteta. Sam dan sahrane je bio veoma težak. Prošao je “na tabletama”, rekao je porodični prijatelj.

Načelnik policije za oblast Nikolajevske oblasti Sergij Šajhet rekao je:

„Preliminarno je utvrđeno da se četvorogodišnja devojčica zaplela u petlje na zidu zamka dok se na njemu igrala. Prema prvim nalazima veštaka, dete je umrlo od posledica gušenja”.

Vlasnika (45) zamka privela je policija. Preti mu do osam godina zatvora ako bude proglašen krivim. Istraga je u toku.

Kurir.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts