Deformirani blizanci su ostavljeni u bolnici bez roditelja – medicinska ih je sestra povela kući

Linda je pristala usvojiti blizance kada su imali samo 4 mjeseca.

Deformirani blizanci su ostavljeni bez roditelja budući da se nisu mogli brinuti o njima. Medicinska sestra ih je povela svojoj kući.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Matthew i Marshall su rođeni sa Pfeiffer sindromom, rijetkom genetskom deformacijom koja uzrokuje nepravilan rast lubanje još u utrobi.

Dječaci imaju jako velike i nejednake glave, nekoliko deformacija s nogama i rukama, probleme sa zglobovima i ispupčene oči.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nadugo nakon rođenja, Matthew i Marshall su uzeti od roditelja za koje je procijenjeno da se ne mogu dobro brinuti za njih.

Tada se pojavila Linda Trepanier, 85-godišnja medicinska sestra iz Michigana koja je radila u vrtiću, a ujedno je udomila 16 djece, a uz to ima i svojih troje djece te unučad.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Linda je pristala udomiti blizance kada su imali samo 4 mjeseca. Tada je socijalna služba pitala želi li ona posvojiti jednog dječaka.

Ljudi su joj govorili da ne bude luda jer će ju sputavati briga za dijete s posebnim potrebama. Marshall i Matthew su zahtijevali cjelodnevnu brigu i pažnju koja uključuje provjeravanje njihove temperature usred noći i neprestano provjeravanje aparata za disanje.

No tada je Linda donijela odluku koja je sve iznenadila.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts