Deformirani blizanci su ostavljeni u bolnici bez roditelja – medicinska ih je sestra povela kući

Linda je pristala usvojiti blizance kada su imali samo 4 mjeseca.

Deformirani blizanci su ostavljeni bez roditelja budući da se nisu mogli brinuti o njima. Medicinska sestra ih je povela svojoj kući.

Matthew i Marshall su rođeni sa Pfeiffer sindromom, rijetkom genetskom deformacijom koja uzrokuje nepravilan rast lubanje još u utrobi.

Dječaci imaju jako velike i nejednake glave, nekoliko deformacija s nogama i rukama, probleme sa zglobovima i ispupčene oči.

Nadugo nakon rođenja, Matthew i Marshall su uzeti od roditelja za koje je procijenjeno da se ne mogu dobro brinuti za njih.

Tada se pojavila Linda Trepanier, 85-godišnja medicinska sestra iz Michigana koja je radila u vrtiću, a ujedno je udomila 16 djece, a uz to ima i svojih troje djece te unučad.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Linda je pristala udomiti blizance kada su imali samo 4 mjeseca. Tada je socijalna služba pitala želi li ona posvojiti jednog dječaka.

Ljudi su joj govorili da ne bude luda jer će ju sputavati briga za dijete s posebnim potrebama. Marshall i Matthew su zahtijevali cjelodnevnu brigu i pažnju koja uključuje provjeravanje njihove temperature usred noći i neprestano provjeravanje aparata za disanje.

No tada je Linda donijela odluku koja je sve iznenadila.

Similar Posts