DEČAK IZ ČAČKA SVIMA ODRŽAO LEKCIJU IZ POŠTENJA: Našao novčanik pun para, pa trčao za vlasnikom EVO ŠTA JE DOBIO KAO NAGRADU

Da se grad na Moravi može ponositi svojom omladinom pre nekoliko dana dokazali su učenici osmog razreda OŠ “Ratko Mitrović” iz Čačka kada su bolesnu ženu vratili u život, a sada je još jedan dečak oduševio svojim postupkom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Andrija Pavlović, učenik sedmog razreda OŠ “Filip Filipović”, na školskom igralištu pronašao je novčanik sa parama i dokumentima i iako jako mlad pokazao da već zna šta su poštenje i brza reakcija.

– Sa drugarima sam se igrao na poligonu, a kad smo krenuli kući pored koša video sam novčanik. Podigao sam ga i video da u njemu stoje i novac i dokumenta. Uzeo sam ličnu kartu i prepoznao da izgubljeni novčanik pripada čoveku koji je sa društvom igrao košarku, a koji je pre nekoliko minuta otišao sa poligona. Potrčao sam koliko me noge nose da bih ga stigao i vratio novčanik – kaže Andrija, prenosi RINA.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Na ovaj način, Čačanina kom je na iralištu ostao novčanik poštedeo je stresa, ali i svih peripetija koje bi ga sačekale kad bi morao da vadi sva nova dokumenta. Nije mu ostao dužan.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Oduševio se kad je video da mu donosim novčanik za koji nije bio ni svestan da ga je izgubio. U znak zahvalnosti drugare i mene častio je sladoledom – priča ovaj dečak.

(Kurir.rs/RINA)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts