DANAS JE MAGIČAN DAN 6-6! ZAMISLITE ŽELJU, ČUDA SE MOGU DOGODITI: Slijede velike promjene, ČEKA VAS VELIKA LOVA

Danas je 6.6. 2022. godine – magičanj dan u kojem vlada energija numerološkog niza 6-6. Šta to znači i kako će uticati na naš život?

Simbolika broja 6-6 predstavlja vjeru, nadu, odnosno da stvari idu u pravcu u kojem bi trebale, Kada se pohjavi ovaj broj, možete biti izuzetno optimistični, osjećate kako se oslobađate briga i strahova.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Dan je povoljan za odnose sa porodicom, moguće je da ćete uspjeti da poboljšate vezu sa članom porodice i širićemo i dobijati ljubav koja nam je potrebna.

Broj 6-6 jeste simbol ravnoteže, zato je važno danas posvetiti se ravnoteži između duha, tijela i uma. Broj 66 ima dvostruko veću snagu od 6. Smatra se da je majčinski broj, zbog svoje njegujuće energije. Donosi mir, harmoniju i pruža ljubav sa ciljem poboljšanja našeg blagostanja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kada su ljudi pod uticajem broja šest , oni mogu osjetiti njegovu toplinu. Pored toga, prema numerologiji, broj 6 je povezan sa empatijom, saosjećanjem, humanitarnim radom. Kada pomažete drugima, u svoj život unosite ljepotu, radost i zadovoljstvo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Sabiranjem 6+6 dobijamo 12. Kada ovaj broj dodatno smanjimo, ostaje nam moćna cifra 3. U numerologiji, broj 3 je pun optimizma i predstavlja kreativnost i komunikaciju.

Ovo je dan kada treba otpustiti sve greške iz prošlosti, posvetiti se sebi i svom razvoju, i riješiti neke odnose u kojima postoji loša energija.

Danas kada očistite emocije, srce i oslobodite se tereta, lako ćete privući ostvarenje želja. ne zaboravite danas da zamislite iskrenu želju, probudite moć u sebi i verujte da će sve biti dobro – tada će magična energija 6-6 proraditi!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts