• Pon. lis 18th, 2021

ČUVENI TURSKI ASTROLOG PREDVIĐA ZA 2022. GODINU: Ova znaka čeka NEVIĐENA SREĆA, život im se mijenja iz korijena

U2022. će se većina fokusirati na duhovni razvoj i duboko preispitivanje, a pomračenja u Škorpiji i tranziti u znakovima Ovna i Riba generalno će naglasiti ovu tendeciju

Prema turskom  horoskopu, naredna godina će predstavljati prekretnicu za par horoskopskih znakova. U 2022. će se većina fokusirati na duhovni razvoj i duboko preispitivanje, a pomračenja u Škorpiji i tranziti u znakovima Ovna i Riba generalno će naglasiti ovu tendeciju.

Upravo će ovaj proces teško pasti mnogi znakovima Zodijaka, a izazvaće i brojne sukobe sa okolinom i razmjenu “teških riječi”. Najveći problemi se očekuju u drugoj polovini godine, a po turskom astrologu Muratu Koiunu, četiri znaka će doživeti katarzu – život će im se iz korijena promijeniti i to nabolje!

Ovan

  Slijepa djevojčica nakon operacije očiju prvi put ugledala majku

Ovnovi posebno da obrate posebnu pažnju na ljude u svojoj okolini i karijeru. Svi projekti i poslovi koji se baziraju na nekom ličnom afinitetu ili za sebe će biti uspešni (za razliku od onih koje obavljaju za druge), a očekuje ih finansijsku stabilnost u 2022. godini. Astrolog je primetio da što se Ovan prije navikne na promjene, brže će cijeniti sopstvene sposobnosti i bolje će ih koristiti. Sve što postigne naredne godine donijet će dugoročnu dobit.

Blizanci

Blizanci u 2022. doživaljavju katarzu i vrtoglavom brzinom mijenjaju stavove i poglede na svijet koji su ih ranije kočili. Ovo će im otvoriti mnoga vrata za veću zaradu i uspješnu karijeru. Mlađi pripadnici ovog znaka da dobro razmisle prije nego što odaberu fakultet ili više škole, a svima se savjetuje i da se prije putovanja dobro raspitaju o željenoj destinaciji, kako bi izbjegli neprijatna iznenađenja.

  BIZNISMEN PROSLAVIO VJENČANJE KĆERKE TAKO ŠTO JE SAGRADIO 90 KUĆA ZA BESKUĆNIKE!

Rak

Ovo će biti izuzetno važna godina za Rakove. Naći će se u situaciji da će morati dobro da preispitaju svoj život i prošire pogled na svijet. Postoji velika vjerovatnoća da će promijeniti posao, pa čak i zanimanje u potpunosti. Godinu 2022. obilježit će novi počeci. Takođe, naredna godina donosi i pregršt putovanja i obilje prilika koje, ako ih Rakovi prihvate, mogu u velikoj mjeri pozitivno da utiču na budućnost.

Ribe

Ribe će definitivno biti jedan od najsretnijih znakova Zodijaka u narednoj godini. Fortuna će im biti naklonjena u svim aspektima života, jednostavno čega god da se prihvate imaće pozitivan ishod, baš onakav kakav su predstavnici ovog znaka priželjkivali. Jedino što može da ih spriječi jeste nedostatak motivacije i kolebljivost. Međutim, astrolog Murat kaže da sve dok su u emotivnoj ravnoteži, uspjeh je zagarantovan.

  VAŠE MIŠLJENJE?!DA LI JE PRISTOJNO DA ŽENA OD 45 GODINA NOSI POCIJEPANE FARMERKE KAO I KLINKA OD 15?