ČETIRI PRELIJEPE DJEVOJČICE SU SE LIJEČILE OD RAKA I ZAJEDNO GA POBIJEDILE

Četiri djevojčice koje su se prije tri godine liječile od raka na dječjem odjelu bolnice John Hopkins u St. Petersburgu na Floridi, McKinley, Chloe, Ava i Lauren, našle su se ovih dana ponovo radi zajedničkog fotografiranja kojim su obilježile Dan borbe protiv raka. Sada su u dobi 4 i 5 godina i ovo je prva godina da su sve u remisiji, odnosno da nema znakova bolesti, a liječnici koji su ih liječili kažu kako su se u najgorim trenucima liječenja puno oslanjale jedna na drugu i pomagale jedna drugoj da lakše prebrode teške posljedice terapija koje su primale, pišu 24sata.hr.

McKinley, Ava i Lauren imale su akutnu limfoblastičnu leukemiju, a Chloe rijedak oblik raka pluća. Posljednja je s liječenjem završila Laureen. – Sve su bile pod jakim terapijama kad su se prvi puta fotografirale zajedno, kao male bebe bez kose i doista mi je čudesno vidjeti kako izgledaju danas – kaže Alyssa Luciano, Avina mama. Laurenina mama Shawna Glynn kaže kako su djevojčice postale dobre prijateljice baš zato što su bile tako ćelave, prenosi Health.

Sva djeca s kojom su se družile imala su kosu, pa su inače izgledale čudno među vršnjacima, dok su njih četiri u bolnici bile jednake i to ih je povezalo – kaže Shawna Glynn. Karen Moore, McKinleyjeva mama, kaže kako su te djevojčice i njoj bile velika utjeha te kako je na dječjem odjelu te bolnice stekla puno prijatelja. Ljudi se ovdje povežu, kako ste često ovdje upoznate se i bude vam lakše kad vidite poznata lica – kaže Karen te dodaje kako su se i one kao majke ovog hrabrog četverca međusobno povezale i postale prijateljice.

magazin.ba

Similar Posts