Četiri muškarca u Indiji silovala i pojela guštera varana: Sud ih pustio da se brane sa slobode?!

Četiri muškarca u Indiji uhićena su zbog sumnje da su silovala zaštićenog guštera varana Iako postoje snimke ovog bolesnog čina, sud je odlučio kako se mogu braniti sa slobode…

Četiri muškarca uhićena su na sjeverozapadu Indije, u regiji Maharaštra, zbog sumnje da su silovali, ubili i pojeli zaštićenog varan guštera, javljaju indijski mediji. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Poremećeni muškarci, koji su u 20-im i 30-im godinama, provalili su rezervat kako bi ulovili neku životinju, a kad se naišli na zaštićenog varana, na um im je došla bolesna ideja. Njihove kretnje po rezervatu ulovile su kamere koje nadgledaju taj teritorij, na teren su poslane policijske snage, koje su uspjele uloviti jednog muškarca.

Planirali su mu izdati kaznu za krivolov i neovlašteni ulazak na posjed, ali su mu onda odlučili pregledati mobitel, kao što to uvijek rade, kako bi pronašli možebitne dokaze o zlodjelima. Ali ono što su vidjeli šokiralo ih je. To nikako nisu mogli očekivati. 

Na snimkama se navodne vide kadrovi u kojima četiri muškarca siluju ovu životinju, jedan po jedan, da bi je nakon toga usmrtili. Njihovoj perverziji tu nije bio kraj, pa su životinju nakon toga skuhali i pojeli. U roku od nekoliko dana svi su uhićeni i prijeti im sedam godina zatvora.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Rekli su da to nema veze s crnom magijom ili nečim sličnim, već da su to napravili iz zabave – rekao je za Vice šokirani Vishal Mali koji je radio na slučaju. 

24sata

Sandeep Pawar, Mangesh Kamtekar, Akshay Kamtekar i Ramesh Ghag, monstrumi koji su počinili ovo djelo, na kraju su pušteni da se brane sa slobode uz jamčevinu?! 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Ne samo da je ovo okrutno, nego je i izuzetno opasno. Ne znamo kakve sve bolesti su mogli prenijeti seksualnim putem. Postoje velike šanse da muškarci nose opasnu infekciju – rekao je šokirani Vishal za kraj.

Ova vrsta zaštićenog varana u prosjeku naraste između 1,5 i dva metra, ali otkriveni su i primjerci dugački više od tri metra. Težina im je u prosjeku oko 20 kilograma.

U razdoblju od 2010. do 2020. godine u Indiji je prijavljeno oko 80 slučajeva seksualnog zlostavljanja životinja, ali stručnjaci tvrde da je brojka puno veća te da je praksa u nekim zabačenim dijelovima i dalje gotovo svakodnevna…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts