Braća Kličko: Borit ćemo se do zadnje kapi krvi

Dok se pojačavaju napadi na glavni gradu Ukrajine, iz samog grada odlaze snažne poruke u svijet.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Gradonačelnik Vitalij Kličko i njegov brat Vladimir govorili su za CNN o odbrani Kieva i o mogućnostima građana da se odbrane od ruske agresije. BIvši bokseri tvrde da su građani Kieva spremni na sve da se odbrane i da će braniti grad do posljednjeg čovjeka.

“Cijela zemlja je motivisana da zaustavi rusku agresiju i rat. Ne postoji ništa što bi moglo pokolebati naše žene i muškarce. SVi stojimo ujedinjeni da se odbranimo jer je ovo naša zemlja. Ovdje naša djeca idu u školu, naše porodice su ovdje ukopane. OVo je naše i ne postoji način da odemo jer je ovo naš dom. Zato ćemo se braniti do zadnje kapi krvi”, rekao je Vladimir Kličko, bivši svjetski bokserski prvak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Njegov brat, Vitalij, koji je ujedno i gradonačelnik Kieva, ostatku svijeta dao je snažnu poruku kada je odbrana zemlje posriijedi, a na pitanje koliko vremena misli da imaju Ukrajinci u glavnom gradu, Kličko je odgovorio:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“Koliko imamo vremena? Imamo mnogo vremena, jer se borimo za svoje domove i nikada nećemo biti poraženi. Imamo mnogo vremena jer se svi građani bore protiv ruskog agresora. Svi. I ne predaju se. Zato ćemo nastaviti da se branimo. Ključno za okončanje ovog rata bit će zajednišrtvo u svijetu. Moramo izvršiti pritisak, politički pritisak, sankcije i svijet nam mora poslati oružje. Spremni smo da se borimo, ne samo za naše gradove, ne samo za našu zemlju. Borimo se za jednake principe i vrijednosti kao ostatak svijeta. To može pokrenuti sve u Evropi i u ostatku svijeta.”, rekao je stariji brat Kličko za CNN.

Izvor:N1

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts