Bolesno ljubomorni muž OŠIŠAO ženu do glave, a onda je uradio nešto još JEZIVIJE

Nesrećna žena je navela da se plaši za život i da je dotični zaista u stanju da je ubije

Mužu nasilniku, koji je svoju ženu podvrgao “katalogu okrutnosti”, izrečena je dvogodišnja kazna zatvora.Dejvid Endrju Ris (52) izjasnio se krivim za prinudno i kontrolisano ponašanje u intimnim ili porodičnim odnosima i napad koji je prouzrokovao ozbiljne telesne povrede.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Njegova vladavina terora počela je od dana kada su se venčali pre 18 godina kada je optužio svoju ženu za neverstvo nakon što ju je video kako grli svog rođaka da ga uteši.

Ris je “iz šale” obrijao deo glave svoje supruge do kože i u jednom incidentu izbacio jednu od njenih voljenih mačaka kroz prozor.

Tužilac Brajan Berlajn rekao je da bi je Ris, iz Stounpejl Rouda često optuživao da ide u hotele sa drugim muškarcima dok je u stvari radila u noćnoj smeni.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

– Nije mu se svidelo što je razgovarala sa svojom porodicom. Ona bi skratila svoje telefonske razgovore, a Ris bi postavljao aplikacije za praćenje telefona na svoj mobilni. Malotretirao je i njene kućne ljubimce, znajući da je vezana za njih. Pre nekoliko godina je bacio jednu od mačaka kroz prozor njihovog stana na krov pre nego što je njegova žena izašla da je uzme. Ris bi vrištao i vikao na nju žaleći se da poklanja mačkama više pažnje od njega – kazao je, između ostalog, tužilac.

Foto: Shutterstock

Sudu je rečeno da je Ris bio “težak pijanac” koji je pritom koristio i amfetamine i da je puštao glasnu muziku. Njegova žena se ne bi žalila iz straha da će ga naljutiti, rekao je Berlajn.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

U ličnoj izjavi žrtve, Risova supruga je rekla da je efekat njegovog ponašanja u sprečavanju njene porodice da je vidi “naterao da se osećam devastirano”.

– Ni sa kim nisam imala kontakt osim sa jednim prijateljem. Kada odem na lekarski pregled, osećam se kao da imam slobodan dan. Dejvid me prati po stanu. Njegovo ponašanje čini da se osećam bezizlazno. Ponašanje mu se pogoršalo u poslednjih nekoliko godina i plašim se za svoj život. Iskreno verujem da bi mogao da me ubije – kazala je nesrećna žena.

Sudija Anđela Najld izrekla je Risu kaznu zatvora od dve godine i tri meseca i izrekla mu zabranu prilaska ženi na neodređeno vreme.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts