Bogataš posjetio staru majku i pitao šta joj treba: Njen odgovor ga je natjerao na suze, 0vo svi trebate pročitati (Foto)

Jedan bogataš je svoju majku ostavio u staračkom domu. Iako je imao ogromnu kuću i uslove da brine o majci, on to nije želio, pa mu je bilo lakše da majku ostavi u staračkom domu. Povremeno ju je posjećivao. Jednog dana ga nazovu iz staračkog doma i kažu da se stanje njegove majke pogoršalo i da dođe.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Došao je majci u posjetu, a onda je pitao šta joj treba. Ona je na to odgovorila: ” Želim da renoviraš kuhinju i da u ove sobe nabaviš klima uređaje.” “Majko, zašto to prije nisi tražila? Zašto to tražiš sada?”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Sine moj, navikla sam na vrućinu u sobama. Na hranu, na glad. Sine dragi, ja to tražim zbog tebe. Kad tebe tvoja djeca ostave, da imaš bolje uslove.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Njen odgovor ostavlja jak utisak. Mnoga djeca ne vode računa o roditeljima kada ostare. Lako zaborave sve što su oni uradili za njih. Ne razmišljaju da će jednog dana doći u istu situaciju kao i oni.

(izvor: svezavas.site)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts