“BLIŽI SE” – MARIJA ŠERIFOVIĆ ODABRALA IME ZA BEBU: Niko nije imao pojma! Na putu je da postane majka

Pjevačica Jovana Nikolić Mišković uključila se u program emisije “Sceniranje” na Kurir televiziji kako bi svojoj bliskoj prijteljici Mariji Šerifović ostavila poruku.

 Nas dvije smo jedna drugoj rekle sve, tako da nemam šta mnogo da ti kažem, osim da želim da u skorijoj budućnosti ne rasprodaješ “Arene” već da mijenjaš pelene – rekla je Jovana.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Na to je Marija prokomentarisala:

– Kako je bezobrazna ova Jovana. Šalim se… Nas dvije smo jako, jako dobre prijateljice i svašta smo u ovom životu prošle zajedno. Tako da, lijepa, uzela sam to u razmatranje – rekla je Marija, koja je još ranije govorila o tome da želi da postane majka.

marija-s

Prije nekoliko godina Marija je izjavila da bi volela da bude majka dječaka, a kako je otkrila voditeljki “Sceniranja” Vanji Camović, do danas joj se želja nije promenila.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerovatno i bliži – kaže popularna pjevačica i dodaje:

– Jovana, doći ćeš, pa ćeš da mijenjaš pelene – poručila je Šerifovićeva svojoj prijateljici Jovani Nikolić Mišković.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i nema šale za to. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – kaže Marija Šerifović.

Marija je otkrila da može sebe da zamisli u vjenčanici i da želi ogromnu belu haljinu.

– Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali vjenčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću poneti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od ljepših vjenčanica koju su ljudi vidjeli – otkrila je Šerifovićeva.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts