• Pon. kol 15th, 2022

Blizanka se nije odvajala od 12-godišnje sestre koja je pala u komu, a onda se dogodilo čudo

Identične blizanke, sa svojim svijetlim plavim očima i prekrasnom plavom kosom, pokazivale su neraskidivu vezu od samog početka.

Djevojčice su odrastale normalno i zdravo. Ali, 12 godina kasnije, 9. veljače 2013. godine život im se mijenja u trenu. Peggy i Jeff su našli Hailey kako leži na podu kupaone. Nije mogla otvoriti oči i govorila je nerazgovjetno.

Najgore od svega, osjetila je neizdrživu bol u glavi. Peggy i Jeff su znali da nešto nije u redu. Ipak, nisu bili ni svjesni ozbiljnosti njenog stanja. Liječnici iz lokalne bolnice su otkrili da je Hailey pretrpjela krvarenje u mozgu.

Kada im je to javljeno, Peggy i Jeff su znali da ona možda neće preživjeti. Liječnici su rekli da ništa ne mogu učiniti, ali je obitelj Kehoe to odbila prihvatiti.

  “Oboljela sam od raka maternice samo godinu dana nakon što sam se udala.”

Hailey je helikopterom prevezena u Penn State Hershey dječju bolnicu. Tamo su Peggy i Jeff dali pristanak na operaciju, kako bi oslobodili pritisak iz Haileynog mozga. U tom trenutku, bila je u komi i nije bila u stanju sama disati.

– Uz Hailey je cijelo vrijeme bila njezina sestra Jenna. Držala joj je ruku i govorila joj da se mora izvući, jer ne može živjeti bez nje – rekla je Peggy.

Kako se ispostavilo, Hailey je rođena sa arterovenoznom moždanom malformacijom (AVM), zapletom krvnih žila u mozgu koje povezuju atrerije i vene. Peggy i Jeff su joj rekli da AVM treba liječiti, inače će ona patiti cijeli život.

Nakon nekoliko dana, Hailey se probudila i svi koji je znaju je od tada opisuju kao čisto čudo.

  POMIJEŠAJTE OVA 2 SASTOJKA I PIJTE 3 DANA NA PRAZAN ŽELUDAC: Nataloženi toksini i paraziti iz crijeva nestaju u rekordnom roku! (RECEPT)