Bivši pacijent zaprosio medicinsku sestru koja mu je ranije spasila život

Bivši pacijent Damien LeRoy ima 37 godina, a nedavno je zaprosio medicinsku sestru koja mu je ranije spasila život.

Damien je slomio mnoge kosti, uključujući i leđa, kada je pao sa 50 metara visine tijekom paraglajdinga. Ozlijede su bile opasne po život.

Nakon što se jedva izborio za život, za Damiena se brinula skupina liječnika, uključujući i medicinsku sestru Alexandru. Damien je rekao: „Ona je bila strašno draga i strašno se brinula.“

Dok je bio u bolnici, kroz šalu ju je upitao ima li dečka. U to je vrijeme Alexandra viđala nekoga, ali godinu dana kasnije su prekinuli. Tada je počela viđati Damiena i njihova se ljubavna priča razvila.

Kada je došao trenutak prosidbe, Damien je odlučio napraviti veliki događaj na mjestu njihovog prvog sastanka, bolnici. Pretvarao se da je pacijent pod pokrivačem dok je Alexandra obilazila pacijente. Tada je iskočio iz kreveta i kleknuo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Alexandra je bila jako iznenađena: „Kroz glavu mi je prošlo stotinu stvari i nisam mogla vjerovati da ga vidim.“ Entuzijastično je rekla „da“ i njih su se dvoje zagrlili.

Prisjećajući se tog trenutka i njihovog sastanka, Damien zna da se sve dogodilo sa svrhom.

„Siguran sam da sam u životu dobio drugu priliku i da sam tamo postavljen s razlogom. Sada znam da je tako i cijeli ćemo život provesti skupa.“, izjavio je.

Similar Posts