Beskućnik je pomogao strancu na ulici, nije ni slutio što će dobiti zauzvrat

Beskućnik je na ulici vidio stranca kojemu je auto zatrpao snijeg, pa mu je odlučio pomoći. Nije ni slutio što će dobiti zauzvrat u znak zahvalnosti.

U Bibliji stoji savjet da trebamo biti ljubazni prema strancima … jer oni možda mogu biti anđeli.

U slučaju jednog muškarca, malo dobro djelo je dovelo do velikog iznenađenja kada je pomogao nekome tko je promijenio njegov život i njemu donio radost.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Dave Cochran je živio u svom starom i dotrajalom automobilu. Bio je, zapravo, beskućnik. Pronalazio bi neobične poslove u okolici Kanzasa te nije imao od čega živjeti. Jednog dana je snijeg jako zapadao.

Snimka zaslona: YouTube

Dok je bio u svom automobilu uočio je jedan auto zatrpan u snijegu. Vozač je pokušavao sve što je mogao kako bi izvukao automobil iz snijega, ali ništa nije pomagao. Cochranov je auto bio mnogo veći i jači tako da se ponudio da izvuče strančev automobil iz snijega.

Najprije je Dave bio malo zabrinut jer je njegov automobil bio star, a stranac je vozio potpuno novi BMW. Kao netko tko nije imao mnogo i tko je živio na kuponima za hranu, Dave se molio da ne bi slučajno ogrebao automobil tog stranca.

Snimka zaslona: YouTube

Čovjek je zahvalio Daveu za pomoć te su se razišli. U to vrijeme Dave nije znao identitet tog muškarca. No nije ga baš ni bilo briga. Samo mu je bilo drago što je mogao pomoći nekome.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

No netko je mario – stranac kojem je Dave pomogao. On je bio Jeff Allen, NFL igrač za Kansas City Chiefse. Htio je zahvaliti čovjeku koji mu je pomogao, ali je samo znao da se zove Dave i da vozi stari automobil.

Jeff je tada odlučio potražiti Dave na najuobičajeniji način u ovom vremenu. Počeo je objavljivati na Twitteru da ga traži. Napisao je da ga namjerava pozvati na prvenstvo, ali da nije imao njegovu adresu ni način da stupi u kontakt s njim.

Snimka zaslona: YouTube
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Objava se proširila internetom te je nekako došla do Davea. On nikada nije koristio Twitter, ali je napravio profil zbog Jeffove poruke. Dodao je video u kojem se obratio Jeffu.

Jeff je odmah posao Daveu poruku te mu je dao tri karte za prvenstvo. Ta je gesta jako dirnula Davea, koji je rekao:

„Dao mi je tri karte za prvenstvo u nedjelju. Bog ga blagoslovio, nikada nisam bio na nogometnoj utakmici.“

Kada je Dave pomogao Jeffu nije očekivao ništa za uzvrat. No njegovo ga je dobro djelo dovelo do nečeg jako lijepog te je sada nekoliko tisuća ljudi svjesno njegove trenutne životne situacije.

Ponekad su oni koji nemaju puno, kao Dave, najspremniji pomoći potrebitima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts