Beba je rođena s neobičnim znakom na licu

Beba je rođena s neobičnim znakom ljubavi na licu zbog kojeg svi žele fotografiju s njom.

Kada je Cinar Engin rođen, sestre u rađaonici su povikale: „Nevjerojatno. On je beba ljubavi“. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kada su ga očistile primijetile su pjegu u obliku srca na njegovom licu i dale mu taj simpatični nadimak. Dječak sada ima 4 godine, a njegovi roditelji Murat i Ceyda Engin ga jako vole.

Dječak je bio takva zvijezda u rađaonici da su se svi htjeli uslikati s njim. Ponosni roditelji su rekli da njihov dječak ima mnogo fanova koji se žele fotografirati s njim.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Cinarov je otac objasnio: „Volimo njega i njegovu pjegicu. Nakon što su sestre očistile njegovu glavu ja sam prvi vidio taj znak. Bio sam iznenađen. Kada sam se približio vidio sam da je riječ o pjegi u obliku srca. Bilo mi je teško ne zaplakati.“

„Jedna ga je medicinska sestra nazvala bebom ljubavi. Tada je došlo još nekoliko sestara koje su se odmah htjele uslikati s njim. Kada je njegova majka vidjela taj znak, počela je plakati. Bio je to zaista dar od Boga. Nitko od nas nije imao nikakvih negativnih osjećaja. Vjerujemo da je takav rođen s razlogom“, dodao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Cinar topi srca svima koji ga upoznaju. „Kada se šetamo, svi mu se ljudi smješkaju i odmah ga zavole“, rekao je njegov otac.

Dodao je: „Svim je našim prijateljima zanimljiv taj njegov znak jer je u obliku srca. Zovu ga bebom ljubavi. Kada odemo do bolnice na redovnu kontrolu već ga svi poznaju te ga zovu ‘dječak-srce’. Već ima jako mnogo fanova.“

Danas ovaj maleni šarmer ima četiri godine, a njegov znak i dalje sve iznenađuje. Njegove ludorije odrastanja možete pratiti na Instagramu koji vode njegovi roditelji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts