Baka Đurđa ima 11 dece, 100 unuka a UMIRE SAMA: ONA je najstarija Srpkinja leži u buđi i plače za decom koja neće STARU MAJKU…(FOTO)

U današnje vreme putem interneta i društvenih mreža imamo priliku da pročitamo i vidimo sve i svašta. Veliki broj tužnih priča i ispovesti možemo da pročitamo koje znaju naprosto da nam slome srce. Oni koji najviše ispaštaju jesu stari roditelji, i preko čijih se leđa sve dešava. Mnogo je dece koja kada dignu sidro, samo nestanu i svoje roditelje jako retko dođu da posete.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kako bi sve bilo gore, oni kada onemoćaju, deca ih ne žele uopšte ni da paze, niti žele da plaćaju neku ženu da ih pazi samo ih ostave u staračkom domu a tamo se prema njima ponašaju kao prema životinjama. Ali, treba biti iskren pa reći da ima izuzetaka i da svoje roditelje paza kao nikog i da ih čak znaju doseliti k sebi i nikako im nije teško da se brinu o njima

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Međutim, na veliku žalost mnogo je takvih slučajeva u celoj regiji, a mi danas pišemo o najstarijoj srpkinji, koja verovali vi ili ne ima čak 113 godina. Njeno je ima Đurđa Marković i ona živi sama i napuštena u memljivoj kući, akada je jedna TV ekipa došla da je poseti, jednostavno nije mogla da veruja u kakvim uslovima ova baka živi i da su je tu ostavili njeni najmiliji. Kako smo saznali jedan sin je sa njom, dok su drugi sin i snaga u drugo delu kuće i svi jednostavno trpe ovu muku i sirotinju.

Baka ima 10 dece koji su joj padarili jako puno unuka, a nijedno je ne posećuje jer jednostavno nemaju vremena za svoju staru baku. Ono što je najgore od svega jeste da baka Đurđa nije nikada bila u radnom odnosu, te je uvek radila na dnevnicu, odvajala od svojih usta pa je na kraju uspela da svoju decu izvede na pravi put. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts