ANDREA IMA NAJVEĆE USNE NA SVIJETU, a da vidite kako je PRIJE IZGLEDALA: ZANIJEMIT ĆETE! (FOTO)

Najveća želja ove studentkinje je da ima najveće usne na svetu. Andrea Emilova Ivanova (21) iz Sofije odlučna je u nameri da tu želju i ostvari.

Za posljednjih nekoliko godina učetvorostručila je veličinu usana uprkos upozorenju ljekara da to ne radi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Za prve dvije sedmice sam primila 21. injekciju jer želim da zadržim volumen usana i učinim da one izgledaju veće. Telo hijaluronsku kiselinu razgrađuje u roku od nekoliko mjeseci, a usne se smanjuju, tako da moram da redovno dodajem više kako bi bile veće”, rekla je Andrea Emilova Ivanova čija gornja usna dodiruje nos.

Na upozorenje doktora da više ne povećava usne, reagovala je:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Ali ja sam to glatko odbila i rekla mu da želim da nastavim da povećavam usne.”

qsfk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwldjn01eqv8vmtgxzdk2zwm1zwq4zjq4nmezyjblmtmzntzlogrknzmuanbnkzmczqkeaieaaq

Andrea je dodala da je svesna da je opasno toliko hijaluronske kiseline u usnama i tako često ubrizgavanje injekcija, ali je rekla da zasada nema nuspojava i komplikacija.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Stvarno volim da su mi usne velike i ne nameravam da bilo šta uklanjam”, poručila je Andrea koja studira filozofiju i koja svako povećanje usana plaća oko 17.000 dinara pa je dosada na ispunjenje želje potrošila oko 365.000 dinara.

Bizarnu transformaciju počela je ​​2018. godine i kaže da od obožavalaca dobija komplimente za svoje ogromne usne. Međutim, na njenom Instagram profilu mogu se pročitati brojni negativni komentari, piše “Index.hr”.

e2xk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxpnn01eqv8vzdu5zjqwota5ytc0njhinju0nzc5owuyztjmntk2mjeuanbnkzmczqkeaieaaq

Na njenom Instagram profilu mogu se vidjeti i njene fotografije pre transformacije, koje su dodatni dokaz tome da je njena odluka potpuno suluda.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts