Žena čudesno ozdravila od raka nakon molitve na bogoslužju

Stanice raka izjedale su same sebe sve dok u Karlienom tijelu više nije bilo raka. Hvala Bogu!

Žena koja je prisustvovala redovnom nedjeljnom bogoslužju u crkvi nije bila svjesna da će joj se život toga dana promijeniti. Čudesno je ozdravila od raka!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Karlie se prisjetila: “Prošle godine sam išla u Life Center Harrisburg i čula Seana kako propovijeda. Molio se nada mnom za ozdravljenje, jer mi je dijagnosticiran rak.”

U Ivanu 14, 12-14, Isus je obećao: “Zaista, zaista, kažem vam: Tko vjeruje u mene, činit će djela koja ja činim; da veća će od njih činiti jer ja odlazim Ocu. I što god zaištete u moje ime, učinit ću, da se proslavi Otac u Sinu. Ako me što zaištete u moje ime, učinit ću.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Zaista, kada je tražila molitvu za ozdravljenje, dobila je odgovor.

Čudesno izliječena od raka

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Kad su izrezali komadić, patolog je rekao da je sam sebe jeo; tkivo je izjedalo samo sebe. I nije ostala nijedna stanica raka. Potpuno sam ozdravila”, rekla je. Stanice raka izjedale su same sebe sve dok u Karlienom tijelu više nije bilo raka. Hvala Bogu!

Dok je govorila o svom čudesnom iscjeljenju, Sean je stajao pokraj nje i nije mogao a da ne slavi Boga za ono što je učinio. Zatim su se pomolili za gledatelje i sve one koji imaju rak.

Iscjeljujuće svjedočanstvo

“Ovo je sjajno čudesno SVJEDOČANSTVO O ISCJELJENJU … Zapravo sam molio za Karlie u Pennsylvaniji na službi…. Došla je na naš sastanak u New Jerseyju ovaj vikend i dala nam novosti. Provjerite što je Isus učinio u Karlienom životu… Prije mnogo godina izgubio sam baku od raka, a posebno sam blagoslovljen kad vidim Isusa kako donosi ovakvu vrstu čuda u nečiji život!”, rekao je Sean u opisu vida na Instagramu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts