8 braće i sestara je zaplesalo za mladenku, ali pokreti male braće su sve oduševili

Mladenka je bila dirnuta divnom gestom braće i sestara.

Braća i sestre su zaplesali kao poklon mladenki na svadbi, no pokretni najmanje braće su oduševili sve goste. 

Vjenčanje sestre je velika vijest za cijelu obitelj. Svi se potrude kako bi sve prošlo bez problema. Ujedno je normalno da braća i sestre nešto pripreme za novi par.

U slučaju ove mladenke je bila riječ o fantastičnoj plesnoj rutini. To nije bila izvedba dvoje-troje ljudi. Svih osmero braće i sestara su se uključili u izvedbu te su sve naprosto oduševili.

Novopečeni bračni par i publika su napravili krug oko izvođača. Najprije su sva braća otplesala ples na pjesmu Backstreet Boysa „I Want It That Way“.

Na kraju pjesme su sva braća pozirala sa sunčanim naočalama. Bili su jako lijep prizor, pogotovo kada su se mlađa braća trudila držati korak sa starijom braćom.

Snimka zaslona: YouTube

Tada su mladenkine sestre otplesale ples na pjesmu „Tell Him“ iz popularne emisije Glee, iako pjesmu u originalu izvodi Linda Ronstadt. Tada su braća ponovno zaplesala, a djevojke su ih popratile pjesmom Meghan Trainor „Better When I’m Dancing“.

Publika je navijala za braću i sestre koji nisu plesali samo da to obave što prije. Oni su zaista uživali, a mladenka je bila oduševljena. Ona i njezin novi suprug su gledali u njih kao da se nikada nisu bolje zabavili. Čak su i drugi gosti pljeskali uz ritam pjesme.

Izvedba se bližila kraju kada su sestre stale jedna iza druge i dignule ruke. Započela je indijska pjesma „Radha“. Publika je bila potpuno tiha te su svi gledali što će se dogoditi. Tada je netko prekinuo tišinu vriskom i smijehom, a braća i sestre su počeli zajedno plesati.

Snimka zaslona: YouTube

Publika ih je pratila pljeskanjem i plesanjem uz ritam pjesme. Najviše su reagirali kada su najmanja braća izvodili plesne pokrete. Kada je ples završio svi su navijali za njih. Pljesak je bio zaglušujući.

Mladenka i mladoženja nisu mogli vjerovati. Ona se smijala od uha do uha, ali kada je sve završilo navrle su emocije. Izgledala je kao da će početi plakati, ali se suzdržavala. Braća i sestre su prišli paru te su ih sve zajedno zagrlili.

Snimka zaslona: YouTube

Neki su gosti čak i malo zaplakali na cijelu tu izvedbu. Mladenkino lice je izgledalo kao da svim silama pokušava ne zaplakati pred svima. Bila je jako dirnuta divnom gestom svoje braće i sestara.

Ponekad, nije bit u skupoći dara, nego u ljubavi i emocijama koje su u njega ulivene.

Similar Posts