7 godina se molila nad kravatom koju će dati svom budućem suprugu, a onda je shvatila nešto nevjerojatno

Ova žena se sedam godina molila nad kravatom koju će dati svom budućem suprugu, a onda je na vjenčanju shvatila nešto nevjerojatno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Tami Acree je napisala objavu na Facebooku u kojoj je rekla: „Sedam godina je visila na mom krevetu ili pokraj mog ogledala, i više puta nego to mogu zamisliti me podsjetila da se molim Bogu kako bi ohrabrio, sazrio i duhovno uzdignuo mog budućeg supruga kako bi postao muškarac kojeg Bog i ja želimo. Namjeravala sam ju dati svom budućem suprugu kao uspomenu na dan našeg vjenčanja“.

Nakon nekoliko godina upoznala je Caleba. Par se zaljubio te se uskoro odlučio vjenčati. Prije vjenčanja Acree je krenula dati Calebu kravatu nad kojom se molila dugo prije nego ga je upoznala te je shvatila nešto nevjerojatno: Boje na kravati su se savršeno podudarale s temom njihova vjenčanja. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Napisala je: „Imala sam tako poseban trenutak s Gospodinom. On je znao prije nego sam kupila tu kravatu prije sedam godina da je Caleb muškarac za kojeg sam se molila te je On sve orkestrirao da se dogodi u Njegovom vremenu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Nisam rekla Calebu da ju stavi, samo sam mu ju dala kako sam i namjeravala. I dok sam hodala prema oltaru jedna od stvari koja će mi uvijek biti urezana u pamćenje jest slika Caleba kako me tamo čeka u kravati natopljenoj molitvom“. 

Vjerujemo Riječi Božjoj koja kaže da ni list sa stabla ne može pasti bez Njegovog znanja i sve što se događa u životu vjernika, koji Mu se u potpunosti predao, jest od Njega. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts