5. JULI JE NAJGORI DAN – NI SLUČAJNO NE RADITE OVO: Datum koji ćemo dobro zapamtiti

Horoskopske znake u julu čekaju 4 “opasna” dana tokom kojih će biti mnogo izazova i promjena.

Astrolozi kažu da nas tokom jula očekuje 4 veoma izazovna, možemo reći opasna dana. Spremite se za veoma turbulentan period u kome će doći do mnogih promjena. Mijenjaće nam se raspoloženje, ustajaćemo i padaćemo, pitati se da li smo na pravom putu, sumnjati u sve…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Evo koji su najopasniji dani prema horoskopu u julu:
ka 
5. jul – negativni tranziti Marsa i Merkura

Ovo je najopasniji dan u mjesecu. U isto vreme desiće se dva važna astrološka događaja – Mars prelazi u znak Bika, a Merkur u znak Raka. Oba ova događaja će okrenuti planete protiv nas. Mars će ostati u Biku do 19. Avgusta, a za to vrijeme mnogi će postati sumnjičavi, nepovjerljivi, pomalo I uplašeni. U mnogim slučajevima, sve će to biti neosnovani strahovi, ali to nam neće biti velika utjeha.
Merkur u Raku je opasan jer ćemo postati letargični, pomalo nezainteresovani, bezvoljni. Uslijed svega toga, 5. jul će biti najgori dan za posao, za bilo kakve početke. Potražite svoju sigurnu luku, gdje se osjećate opušteno I bezbrižno kako biste lakše savladali ovaj period.

13. jul – Supermjesec

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Supermesec je najopasniji tip punog Mjeseca. On će biti toliko blizu Zemlji, da će i na nebu biti vrlo upečatljiv I veći nego inače. To će takođe imati jači uticaj na naše živote, sreću i raspoloženje. Mjesec će biti u Jarcu 13. Jula, uslijed čega ćemo biti malo povučeniji, okrenuti sebi. Više će nam prijati da vrijeme provodimo sami, nego u društvu.

16. jul – konjunkcija Sunca i Merkura

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Konjunkcija je negativan aspekt koji se najčešće javlja između Sunca i Merkura, pošto se oni uvek nalaze na istoj strani Zemlje. Astrolozi vam savjetuju da ovog dana ne napuštate svoju zonu udobnosti, da ne odlazite daleko I ne trošite mnogo novca. Ljudi kojima je sujeta jača strana mogli bi ovog dana da izgube sve što su u posljednje vrijeme stekli.

28. jul – Počinje retrogradni Jupiter

Posljednji opasan dan jula je dan početka retrofaze Jupitera. U ovoj poziciji planeta će ostati do 24. novembra. Mnogo loših stvari može da se desi tokom ovih meseci. Možemo izgubiti moć intuicije, postati pohlepni, beskompromisni. Najverovatnije ćemo već 28. jula osetiti prvi talas negativnosti, izražen u vidu osjećaja anksioznosti i nedostatka motivacije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts